Wokkie Wok in Barendrecht

Restaurant

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Wokkie Wok

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Hieronder zijn recenties die nergens op slaan Ik heb mijn eten besteld op juiste temperatuur juiste tijd geen gezeur Ik heb nog nooit zo erg genoten van een bezorging.

  5 / 10/ 5

  Snelle levering

  1 / 10/ 5

  Wat een slechte zaak! Om 17:50 eten besteld via internet. Op de site werd aangegeven dat de bestelling om 18:30 bezorgd zou worden. Om 18:45 nog geen ete, dus even gebeld met de zaak. Ze geven aan dat het er nu aankomt. Om 19:00 nog geen eten, dus weer teruggebeld. Ze geven aan dat de bezorger 10 minuten geleden weg is gegaan met de bestelling. Om 19:22 bel ik de zaak en wil ik de leidinggevende spreken. Hij geeft aan dat hij dit gaat uitzoeken en mij terug zal bellen. Om 19:35 nog geen telefoontje gekregen, dus bel ik weer terug. Inmiddels zijn we een uur aan te wachten op het eten. Ik vraag weer naar de leidinggevende en hij geeft aan dat hij het nog steeds aan het uitzoeken is. Een kwartier bezig met uitzoeken!!! Doe normaal!! Hij zou mij terugbellen, na 10 minuten nog geen telefoontje gekregen dus ben ik naar de zaak toe gereden. Hij ziet mij binnenkomen en pakt snel een telefoon. Ik geef aan dat het scandalig is dat hij mij niet terug heeft gebeld. Hij geeft aan dat hij dat nu wilde doen. Hij geeft aan dat de bestelling niet is binnengekomrn,terwijl ik wel betaald heb online. Daar komt hij na 25 minuten achter, zonder terugbellen zonder enige moeite. De koks waren aan het eten en ik sta daar zonder eten. Hij doet geen moeite om het te composeren en geeft mij gekd terug. Geen sorry, geen eten, geen emathie, gewoon helemaal niets! Ik kom hier nooit meer, want zo ga je niet met klanten om. Ik moet nu voor mijn kinderen en familie die gezellig kwamen eten om 20:00 ergens anders eten halen. Schandalig!!!!!

  1 / 10/ 5

  Eten besteld om half 7, kwart voor 7 gebeld. Volgens de dame was de bezorger onderweg. Uiteindelijk eten bezorgd om half 8. Bij navraag bleek hij rechtstreeks van af de zaak gekomen te zijn, dus gewoon voorgelogen. Klef geworden loempias die inmiddels lauw waren.kortom bestelling was gewoon vergeten mee te geven.

  1 / 10/ 5

  We kregen een verkeerde bestelling toen ik dit meldde kreeg ik uiteindelijk iemand anders aan de lijn die mij vertelde dat het geleverde duurder was. Geen excuses niks. Zeer onvriendelijk en zeer slechte service. Voorheen had ik betere ervaringen