Wolterink Tegelwerken Paul in Lichtenvoorde

Tegelzetter

Wolterink Tegelwerken Paul

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

Voor al uw tegelwerken en verbouw klussen
Paul Wolterink kenmerkt zich door zijn vakmanschap, kwaliteit, nazorg en service aan huis. Voor al uw voorkomende werkzaamheden op het gebied van tegelwerken in badkamers, sanitair, keukens maar ook het aanleggen van vloeren en terrassen: van A tot Z zorgt Paul Wolterink voor het juiste resultaat.

Op de website bieden wij u een overzicht van enkele werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. Om u het verschil tussen de oude situatie en het uiteindelijke resultaat te kunnen laten zien, hebben wij in een aantal situaties een "voor" en "na" foto genomen.

Bent u op zoek naar een tegelzetter die kwaliteit levert? Of heeft u een verbouw klus waar handen te kort zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@paulwolterink.nl, 0544 37 63 38 of mobiel op 0620 30 27 26.
Onze website is continu in ontwikkeling, dus kom gerust nog eens langs!

Tegelwerk in uw badkamer
Bent u van plan om uw badkamer een nieuw uiterlijk te geven? Of wellicht om deze geheel te verbouwen? Neem dan nu (vrijblijvend) contact op met Paul Wolterink, want voor het tegelwerk en afwerking van uw badkamer bent u dan in goede handen!
Sanitair
Een nieuwe toiletgroep? Een badkamer die omgebouwd moet worden tot toilet? Een nieuwe tegelwand voor uw toilet? Paul Wolterink weet van elk toilet iets speciaals te maken.
Vloeren
Vloeren binnen- of buitenshuis zijn er in vele soorten en maten. Paul Wolterink kan u adviseren in de mogelijkheden voor uw situatie. Daarnaast wordt de vloer gelegd zoals u dat wenst, waardoor het resultaat geheel naar uw smaak zal uitkomen.

Overige informatie

Objecten

  • Badkamer,
  • Terras,
  • Toilet

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst