Woningontruiming Robin Hood in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Woningontruiming Robin Hood

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schoonmaakbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf is van oplichter Patrick van Straaten. Niet mee in zee gaan. Zie Tros Opgelicht.

  1 / 10/ 5

  Man van 92 jaar moest door ziekte woning verlaten. Hulp gezocht. Gevonden bij Robinhood woningontruiming. Wel van tevoren betalen en dat gedaan. Dom! Dom! Dom! Gevolg : broddelwerk, overal rotzooi, nog narekening van enkele honderden euro's van de woningbouwvereniging en geen reacties geven op verstuurde mails. Conclusie : GEEN Robinhood ! En zeker nooit van tevoren betalen.

  5 / 10/ 5

  Bij mijn verhuizing van een eengezinswoning naar een twee-en-een half-kamer senioren appartement ben ik zeer goed en vlot geholpen door de mensen van Max. Omdat ik veel kleiner ging wonen moesten veel spullen en vloerbedekking en dergelijke worden weggegooid. De nog bruikbare inboedel is netjes naar het goede doel gegaan, zoals van te voren was afgesproken. Al met al is alles in deze voor mij zeer stressvolle periode gelukkig goed afgesloten met dank aan de medewerkers van Max Dienstverlening. Bedankt mannen!!

  1 / 10/ 5

  Zij opereren nu onder de naam Woningontruiming Robin Hood. Dezelfde leiding, hetzelfde telefoon#, dezelfde streken? Ik had op 24-01-2017 de Nationale Ontruim Centrale aangenomen om mijn woning te ontruimen. Had ik dat maar niet gedaan! WAT EEN ENORME PUINHOOP HEBBEN ZE ACHTER GELATEN! Héél veél spullen hadden ze beneden voor de flat op een hoop gegooid, en ook nog spullen op de 6e verdieping laten staan. het afval afvoeren hoort toch echt bij de klus. Dus in tegenstelling tot al de mooie beloftes van Patrick is er eigenlijk niets van terecht gekomen. Ik voel me dan ook gewoon opgelicht door deze boeven. Geld vangen en vertellen dat de rotzooi om 16:00 uur wordt opgehaald omdat Patrick een afspraak had gemaakt met de vuil ophaaldienst is dus blijkbaar niet voldoende. Mocht er nog iemand deze NOC "in dienst nemen" betaal dan niet vóór alles naar wens is afgehandeld. Ik heb nu leergeld moeten betalen helaas. Trap niet in de (loze) beloftes van Patrick dus.