Woningontruiming Zwartblok in Soest

Woningontruimingen

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Woningontruiming Zwartblok

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Kan niks anders zeggen dat ik zeer prettige ervaringen met zwartblok heb. keurige afspraken, duidelijke algemene voorwaarde, werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en geen verrassing achteraf op de eindnota.

  5 / 10/ 5

  prettig contact gehad en woning is zeer netjes ontruimd, aanrader !! Zwartblok heeft gedeelte van inboedel naar veilinghuis gebracht en is geveild en opbrengst is op onze rekening gestort door veilinghuis. veilingmeester vertelde bij telefonisch contact dat ze vaak en prettig werken met woningontruiming zwartblok en dat ze goede ervaringen met ze hebben. Ik ben meer dan tevreden.

  5 / 10/ 5

  een woord: SUPER !!

  5 / 10/ 5

  Service wordt bij dit bedrijf met hoofdletters geschreven, meer dan tevreden over de woning ontruiming die is verricht

  5 / 10/ 5

  Prettig contact gehad, mooie prijs en zeer netjes en met respect werkzaamheden uitgevoerd. Compliment gehad van verhuurder voor de wijze waarop de woning is opgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Woning laten ontruimen door zwartblok woningontruimingen. Prettig contact gehad, mooie prijs en een keurige resultaat waar de woningbouw zeer tevreden over was. Hadden in tijden niet zo netjes een woning opgeleverd gekregen als deze woning. Dus een aanbeveling waard !!!

  1 / 10/ 5

  Niet bereikbaar en belt niet terug.

  5 / 10/ 5

  ZWARTBLOK, DE SPECIALIST IN BOEDELRUIMING VOOR PARTICULIEREN. Er zijn omstandigheden waarbij een woning leeg moet worden opgeleverd. Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Door onze ervaring met boedelontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd (met spoed) moet worden. Wanneer kunt u boedelontruiming gebruiken? • Bij een verhuizing naar een zorgcentrum. • Bij echtscheiding. • Bij overlijden. • Bij verkoop van een huis / opzegging huurwoning Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid. De aan onze klanten gerichte gratis offertes altijd geheel vrijblijvend! Heeft u een woning die binnenkort helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij werken in regio: Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Almere zwartblok woningontruimingen www.zwartblok.nl 06-50435378 / 06-16633758