Woonzorgcentrum Maria-Oord in Goes

Zorginstellingen

Woonzorgcentrum Maria-Oord

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor zorginstellingen in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Service verlenen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat is waar Zorggroep Ter Weel voor staat. Onze service richt zich op cliënten die verblijven in de woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel en cliënten die de dagbesteding bezoeken. Onze woonzorgcentra zijn gevestigd in Goes, Krabbendijke, Yerseke, Hansweert, Kruiningen en Rilland. Ook voor een maaltijd in één van onze sfeervol ingerichte restaurants, seniorenfitness onder begeleiding, tijdelijk verblijf, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie aan huis kunt u bij ons terecht.

Bij Zorggroep Ter Weel staat de cliënt centraal. De cliënt heeft een actieve en sturende rol in het zorgproces en de medewerkers treden hierbij ondersteunend en adviserend op.

Woonzorgcentrum Ter Weel Goes is centraal gelegen in Goes-Zuid. Het biedt zorg aan cliënten somatiek en psychogeriatrie. Woonzorgcentrum Ter Weel Goes heeft een eigentijdse woonomgeving met diverse voorzieningen voor zowel inwonende cliënten als cliënten die gebruik maken van dagbesteding.

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst