WOPE BouwTech in Milsbeek

Aannemer

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

WOPE BouwTech

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wope heeft onze badkamer en het toilet verbouwd. Dankzij zijn strakke planning veliep de renovatie mooi in lijn met de overige werkzaamheden. Doordat Warner met ons meedacht hebben we her en der een paar centen weten te besparen wat we uiteraard aan iets anders hebben kunnen besteden. Een tevreden klant uit Wijchen.

  5 / 10/ 5

  Hij heeft onze badkamer en toilet verbouwd en we zijn er erg blij mee. Alles netjes afgewerkt en hij heeft een goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Het is fijn om met Wope samen te werken. Zelfs garantie wordt serieus genomen. Mijn airco was defect die ik anderhalf jaar geleden door wope had laten plaatsen. Binnen een uur was er iemand om te kijken wat er defect was, de onderdelen waren niet op voorraad maar binnen twee dagen kon ik weer gebruik maken van de airco, Super bedankt Wope BouwTech.

  5 / 10/ 5

  Wope heeft een goede service. Warner maakt badkamers en toiletten en doet dit goed. Ik heb al meerdere badkamers en toiletten gezien door hem gemaakt. Ik ben handig in huis maar als de klussen wat ingewikkeld worden huur ik Wope in om deze voor mij te doen. Zo heeft hij al meerdere klussen voor ons gedaan. Meestal maak ik een lijstje en als deze groot genoeg is komt Warner deze klussen allemaal samen doen op 1 dag. Zo hoeft hij maar 1x te komen en heb ik meerdere klussen in huis geklaard. Laatste keer gedaan; Muurtje van de serre stucen die ik zelf geïsoleerd heb, houtrot vernieuwen in de erker en een deel van de serre, tegels vastzetten in de serre en woonkamer, nieuwe spoelbak toilet, modulerende thermostaat installeren, de vloerverwarming afstellen en (2) jaarlijks ketel onderhoud. Zodoende kan hij snel werken en hoeft hij niet voor 1 klein klusje te komen. Ik heb dan minder kosten in personeelsuren en de hele lijst in 1 keer gefixed. Dit is afgesproken met Wope en het volgende lijstje is groeiende. Ik maak pas een afspraak als de lijst groot genoeg is voor een goede klus. Zo weerkt dit handig en snel. Altijd goede afspraken met Wope en levert goed werk. B. van Heel Roseboom

  5 / 10/ 5

  Opdracht aan Wope gegeven onze badkamer totaal te verbouwen. Planning 3 weken. Wope had perfecte tijdsplanning gemaakt, waardoor wij wisten welke dag, wat onderhanden genomen ging worden. Alles bleef keurig binnen budget. Door gebruik van super-stofafzuiging bleef de rest van ons huis bewoonbaar, zonder alles hermetisch af te plakken. Top WOPE. Foto's staan op facebook van Wope, beginnend bij huisnummer 52.