Woz-Adviseurs in Venhuizen

Makelaar

  Leeuwerik 13, 1606CD, Venhuizen

7.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

21 Reviews

Woz-Adviseurs

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor makelaar in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  We hadden elk jaar zo een hoge WOZ waarde de gemeente vraagt steeds teveel geld van ons. Nu niet meer gelukkig. Nu is het lekker verlaagd, bedankt WOZ Adviseurs !

  5 / 10/ 5

  Heel goed geholpen, ben heel blij met veel belasting geld terug en het was gratis. Fijn contact echt een aanrader !

  1 / 10/ 5

  Snelle start, daarna slechte communicatie. Na afwijzing bezwaar door gemeente totaal geen antwoord meer op gestelde vragen. Geeft geen inzage in stukken die op aanvrager betrekking hebben.

  5 / 10/ 5

  Gratis bezwaar WOZ 2017 ingediend via www.wozadviseurs.nl en nu al verlaging gekregen van € 28.000,-. Dat scheelt ons veel belasting. Bedankt en goede tip!

  5 / 10/ 5

  Super! Gratis verlaging vd WOZ en lekker veel terug vd belastingen!

  5 / 10/ 5

  Bericht gehad dat de gemeente de waarde nu wel verlaagd. Bedankt WOZ-Adviseurs!

  5 / 10/ 5

  Hey bedankt voor de lagere WOZ-waarde!! Ging perfect via www.wozadviseurs.nl. Ik had eerst de gemeente gebeld, maar zij vertelden mij dat de waarde wel goed was. Ze vergeleken met een huis dat verkocht was dat op de mijne lijkt. Alleen kwam ik erachter dat die woning net gerenoveerd was. De gemeente zei dat daar wel rekening mee gehouden is, maar dat helemaal niet juist. Nu in de uitspraak krijg ik wel gehoor! Dus goede tip!

  5 / 10/ 5

  De begeleiding van de lagere WOZ-waarde ging perfect. Had het vorig jaar zelf geprobeerd en toen deed de gemeente helemaal niks met mijn bezwaar. WOZ-Adviseurs deed wat mijzelf niet lukte. De gemeente vond ik erg eigenwijs! Gelukkig heeft WOZ-Adviseurs me geholpen. Dankzij Marco en Aleksandra kreeg ik dit jaar 328 euro terug. Bedankt www.wozadviseurs.nl!

  1 / 10/ 5

  Erg teleurstellend, meteen reageren, maat zodra je de opdracht stuurt hoor je niets meer; onbereikbaar...

  5 / 10/ 5

  Net bericht gehad van verlaging WOZ. Enorm bedankt voor de hulp en goede verlaging!

  5 / 10/ 5

  Goede verlaging WOZ-waarde en gratis!

  5 / 10/ 5

  Dit jaar gratis bezwaar ingediend via www.wozadviseurs.nl. Ik moet zeggen perfecte service en ook heel blij met de verlaging die ik zelf nooit alleen had gered tegen de gemeente!

  5 / 10/ 5

  We hebben eerst zelf bezwaar ingediend, maar van de gemeente kregen we een afwijzing, terwijl ons huis wel gedateerd is. We hebben toen aan WOZ-Adviseurs gevraagd of ze ons konden helpen. Het resultaat is fantastisch!!! 82.000 euro korting kregen we! Echt een aanrader!!!!

  5 / 10/ 5

  Na bemiddeling van woz adviseurs hebben we een aardig bedrag terug gehad. We hebben zelf niks hoeven doen; zij regelden alles!

  5 / 10/ 5

  Woz adviseurs heeft voor ons een grote verlaging van de woz waarde geregeld. We kregen veel geld terug! Alles was prima en snel geregeld. Een aanrader voor iedereen die vindt dat we te veel belasting betalen.

  5 / 10/ 5

  Heb in 2015 de woning van mijzelf en mijn ouders aangemeld voor verlaging van de WOZ-waarde. WOZ-Adviseurs heeft ons uitstekend geholpen! We kregen ook veel geld terug van de gemeentelijke belastingaanslagen. Dus een goede tip! www.wozadviseurs.nl is hun website.

  1 / 10/ 5

  niet betrouwbaar , onbereikbaar , reageert nergens op

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf. Goede verlaging WOZ-waarde en correcte afwikkeling. Een goede tip!

  1 / 10/ 5

  Komt afspraken niet na, handelt werkzaamheden pas na lang aandringen af, waardeloos, onbetrouwbaar, oplichter, betaalt tegoeden niet uit.

  1 / 10/ 5

  Volstrekt onbetrouwbaar. Lijkt een oplichter

  1 / 10/ 5

  Niet mee in zee gaan, onbereikbaar, onbetrouwbaar