WTAD BV in Zaandam

Huishoudelijke apparaten en artikelen - groothandel en fabrikanten

  Pharus 193, 1503EC, Zaandam

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 47 beoordelingen

47 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

WTAD BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 47 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Ruk25 november besteld en tot nu toe nog NIXS ontvangen

  Site ook uit de lucht

  Of te wel 39.95 weg

  Stelletje oplichters

  1 / 10/ 5

  oplichtersbetaald maar geen produckt

  0.5 / 10/ 5

  SCHANDALIGGeen product ontvangen, geen reactie per telefoon of mail
  €80 armer, paar jaar geleden was het prima, nu dus niet meer. GA AANGIFTE DOEN VAN INTERNET OPLICHTING

  1 / 10/ 5

  Je doet jezelf te kort als je klant van easyshape wordtVrijdag 2 augustus om 16:30 (dus voor 17:00) een maandpakket besteld en betaald!
  Ook de Bevestiging hiervan per mail ontvangen evenals een verzendbevestiging (niet van een koerierdienst)
  Dinsdag 6 aug gestart met bellen en mailen.

  Inmiddels 9 keer gebeld en de voicemail ingesproken (bandje dat men druk is enz enz.) ook 4 mails verzonden.
  Zojuist aangifte gedaan van internetoplichting.
  €80 lichter en geen producten ontvangen
  @Eigenaar easy shape, kijk gerust achterom. Je hebt de verkeerde opgelicht.

  2.5 / 10/ 5

  Afvallen gaat prima contact is waardeloosMijn ervaring met eazyshape is wat shake betreft prima.
  Het contact echter laat veel te wensen over.
  Donderdag mijn pakket ontvangen maar helaas er zat maar 1 maandpakket van de 2 maandpakketten in de doos ik heb er 2 betaald en 1 ontvangen..nu ben ik al vanaf donderdag aan het mailen ..bellen tot vervelends toe..ik krijg steeds een bandje dat het druk is ..ze bellen spoedig terug...niet dus..ook mijn mail is niet beantwoord...het zijn toch €80,- ...veel geld om zomaar te laten lopen...ik wordt hier niet vrolijk van en hoop dat ik snel is hoor...te gek voor woorden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAl meerdere malen heb ik dit verantwoorde dieet gebruikt om in een korte periode een paar kilo's kwijt te raken. Ik woog 70 kilo en nu 63 in 1.5 maand tijd. Wel heb ik bewust zo nu en dan koolhydraten gegeten, omdat er anders teveel kilo's afgaan. Mensen die flink wat kilo's kwijt willen en zich strikt aan de richtlijnen van eazy shape houden, gaan onwijs veel kilo's kwijtraken!

  Kortom, het is een snelle manier om af te vallen maar absoluut verantwoord. De shakes smaken goed en de service is super snel!

  Tip: de chocoladerepen zijn super handig/lekker als je een drukke baan hebt om snel even mee te nemen i.p.v. een tussendoortje te bereiden...

  2.5 / 10/ 5

  2 sterren: slechter dan verwacht1 maandpakket gekocht. Ik had hoge en goede verwachtingen, omdat ik iemand ken die er veel door afgevallen is. Ik ben nu een maand verder, de potten zijn leeg en ik ben nog geen gram afgevallen..

  De shakes zijn wel echt lekker. Jammer dat ze geen resultaat geven..

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEasier kan niet! Ik ben 15 kilo afgevallen in 2 maanden, de eerste maand 9 en de tweede maand 6. Het is fijn om te kunnen blijven eten, zo hou je het makkelijk vol. Sinds een maand of 2 gestopt en sindsdien eigenlijk niet aangekomen. Alleen een kilootje bij de feestdagen, maar dat is niks vergeleken met

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringAl meerdere malen geprobeerd af te vallen met eazy shape. Ging altijd erg vlot. Maar nu ze zijn overgegaan van de zakjes naar de "bussen met poeder", de zogenoemde vernieuwde formule is het drama.
  Normaal ging er in 4 weken zo'n 8-10 kilo af en met deze vernieuwde formule net aan 4 ....

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZonder moeite in 6 weken 11 kilo afgevallen, kortom zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb een tijdje na moeten denken alvorens de poging te wagen. Meerdere mensen in mijn omgeving zijn succesvol afgevallen met Eazy Shape dus het moest er ooit van komen. Uiteindelijk ben ik op 1 april jl. begonnen en in 4 maanden in rap tempo maar liefst 27 kilo afgevallen! Dit had ik nooit durven dromen!!! Sindsdien is mijn gewicht ook stabiel, soms een kilo erop of eronder. Zeker een aanrader voor mensen die willen afvallen en een product zoeken die echt werkt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBen er in totaal 17 kilo mee afgevallen, hartstikke tevreden dus!

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringProduct is goed, levering en service is slecht.
  Te laat geleverd, geen respons op mail. En bij de bestelling staat een pakket slim meals gratis, kreeg er 1 reepje bij???

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen32 kilo afgevallen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben 23 kilo afgevallen en ben gezonder dan ooit!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop product! Bestelling is keurig volgende dag in huis, altijd goed geholpen zowel telefonisch als per e mail. Daarbuiten werkt het extreem goed. In 3 weken tijd ben ik 6.5 kilo afgevallen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTot nu toe echt de meest effectieve afslank shake wat ik heb geprobeerd. In totaal ben ik 21 kilo afgevallen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk had altijd al last van overgewicht maar vorig jaar ben ik dankzij eazy shape 24 kilo afgevallen. Daarna heb ik rustig afgebouwd. Nu 6 maanden verder ben ik nauwelijks aangekomen. Ik kan het echt iedereen met een overgewicht aanraden.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelensuper ervaring: 10 kilo in 4.5 weken. dit is een persoonlijk record.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet enige product dat voor mij heeft gewerkt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn een maand 11 kilo afgevallen en nog steeds bezig. Zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeerlijke shakes, super snel afgevallen en voel me energiek.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVia mijn vriendin in aanraking gekomen met eazy shape. In totaal 26 kilo afgevallen in 5 maanden tijd. Mijn bestellingen waren altijd de volgende dag in huis, de shakes zijn lekker en het resultaat geweldig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEazy shape is effectief, lekker en heeft een goede service.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede service, de producten smaken goed, snelle levering, boekje waarin alles staat gratis meegeleverd, gratis begeleiding. Het werkt super: ik ben in 4 weken tijd 9 kilo afgevallen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben zeer tevreden over Eazy Shape. De dag na de bestelling is het meteen thuis. Je krijgt een boekje mee waarin alles glas helder staat weergeven. Voor verdere contact kun je een mail sturen en wordt je geholpen door een e-coach. Ik heb het 3 maanden gevolgd en ben van 80 kilo naar de 61 kilo gegaan. Van mij krijgt het een 10

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn ervaring is 15 kilo in twee maanden! super lekkere shakes, service is top kwaliteit en je wordt altijd geholpen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe shakes zijn super lekker en het resultaat geweldig. Ik ben er in 4 weken tijd 9 kilo mee kwijt geraakt. Ik kan het echt iedereen aanraden.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn 8 weken tijd ben ik 13 kilo afgeslankt. Wat ik vooral goed vond waren de shakes en de coach die eventuele vragen beantwoord.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te beveleneazy shape is een super product :D ik ben in 3 weken tijd 8 kilo kwijt en ben erg tevreden. de shakes zijn van hoge kwaliteit, vandaag besteld morgen in huis.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb mijn 2 vriendinnen al aan de easy shape gekregen.en hun bevalt het ook goed.en hun moeders waren ook heel enthousiast dus die hebben het nu ook al aangevraagd.dus het gaat super.!!!
  Krijg goeie tips van me coache super blij mee.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb Eazy Shape 3 maanden lang gebruikt. In totaal ben ik er 17 kilo mee afgevallen. De shakes zijn heerlijk en ze vullen ook goed. Het was ook fijn om een coach te hebben bij wie ik mijn vragen kwijt kon. Al met al zeker een aanrader voor iedereen die wat kilo's kwijt wil!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNog nooit zo'n snel en effectief middel genoten,
  een echte aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet dieet is redelijk goed vol te houden, de shakes zijn lekker. ik ben nu 10 kilo kwijt in 6 maanden, inclusief de zomervakantie en etentjes af en toe. Ik voel me veel beter. Maar nu komt het moeilijkste deel, er moet nog 7 kilo af en dat met de kersttijd in zicht....Ik mis wel de zoete tussendoortjes. Naast de repen, die wel lekker zijn en verzadigen, verlang ik wel eens naar een koekje of stukje chocola. Dat neem ik ook af en toe en ondanks dat toch 10 kilo kwijt. Mooi. Maar ik zou wel wat mee advies willen hebben over zoet en (min of meer) verantwoord snoepen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb Eazy Shape in totaal 3 maanden gebruikt. In totaal ben ik er 17 kilo mee afgevallen. De shakes smaken beter dan andere producten die ik in het verleden heb gebruikt en ze vullen ook goed. Ik heb voor de avondmaaltijden vaak gebruik gemaakt van de recepten op de website. Al met al een fijne methode waarmee ik met weinig moeite mijn streefgewicht heb behaald.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMakkelijk en smaakvol te volgen dieet zonder hongergevoel!!!

  Aandachtspunt vind ik wel de hoge verzendkosten welke bij elke bestelling opgevoerd worden.
  In tijd van e-commerce niet echt onderscheidend (op een positieve manier)

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTopproduct! ik ben samen met mijn man aan eazy shape begonnen. Ik ben in twee maanden tijd 12 kilo afgevallen en mijn man 15 kilo! dit was ons nog nooit eerder gelukt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTopproduct. Ik ben zonder moeite 18 kilo afgevallen en geniet van mijn nieuwe figuur!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk vond het niet zo moeilijk om het dieet te volgen. Ik ben nu aan het afbouwen toe en ben wel benieuwd hoe dat gaat. De shakes zijn lekker en goed te mengen met magere melk of yoghurt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk gebruik het sinds juli en ben 15 kg afgevallen. het gebruik van de shakes bevalt erg goed, makkelijk en zeker lekker.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoor mijn de beste dieet dat ik ooit heeft gebruik?

  1 / 10/ 5

  Helaas komt dit bedrijf zijn afspraken niet na en staan er nog steeds rekeningen open, welke niet betaald worden.