Wullems Zonwering in Hellevoetsluis

Zonweringen

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Wullems Zonwering

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Meer resultaten in de buurt van Hellevoetsluis

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Verduisterend plissegordijn gekocht in de winkel Wullems Hellevoetsluis. Duidelijke info en vooral fijn dat ze eerst komen meten en je dan pas hoeft te beslissen. De plisse staat geweldig, goed geholpen door het personeel en we zijn heel blij met het resultaat! Precies wat we wilden!

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Reactie op commentaar Sellenraad, Deze klant schets hier een verkeerd beeld over de gang van zaken. Wij hebben in 2013 (3 jaar geleden ) rolluiken bij deze klant gemonteerd en er is toe boorgruis op de bakken terecht gekomen. Met het eraf vegen van dit gruis zijn er krasjes ontstaan. (waren waarschijnlijk met commandand weg te poetsen) Klant hield met afrekenen € 500.00 in op te betalen bedrag. Ik heb zelf de volgende dag nieuwe bovenbakken voor deze klant besteld. De kosten voor de nieuwe bakken zijn vele malen lager dan de ingehouden € 500.00 Daarna diverse malen contact met klant gezocht om bakken te vervangen maar geen reactie. Ook op de gestuurde herinneringen nooit reactie. Deze klant schets nu het beeld nooit een reactie van ons ontvangen te hebben, dit is dus pertinent niet waar. Klant heeft waarschijnlijk zelf de krassen weggehaald (of niet zitten bovenop de bakken) en hield de € 500.00 liever in zijn knip. Nu heeft klant problemen met een motor en geven wij aan dat zijn factuur nooit helemaal betaald is en hij dus geen aansprak op zijn garantie kan maken. Nu krijgen we (waarschijnlijk als pressiemiddel) dit commentaar over ons heen. De meeste mensen weten gelukkig hoe ns bedrijf in elkaar steekt en wij altijd prima service verrichten. In dit geval zegt dit meer over onze klant dan over ond. Martin Wullems.

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  gisteren 19 oktober zijn de monteurs geweest , ik kan zeggen 4 jaar geleden daar screens en een zonnescherm aangeschaft , ik had wat probleempjes , maar dit hebben ze echt super opgelost , met goede service een motor maakte een vreemd geluid en hebben dit kosteloos vervangen , ik ben al 23 jaar klant en ik zou geen ander bedrijf meer willen . echt super . en tuurlijk zijn er ook mensen die klagen , maar ik den k persoonlijk dat sommige toch ook is in een spiegel moeten kijken en die meneer in de showroom hoogvliet , nog super bedankt voor uw advies

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Ik heb nog nooit in me leven zo slecht en waardeloos bedrijf meegemaakt!!! nog geen twee jaar geleden twee rolluiken en een zonnescherm laten monteren. hiervoor moest een behoorlijk bedrag betaalt worden! €3700 om precies te zijn. Door ondeskundige montage en een hoop gestuntel door de monteurs, zijn er tijdens de installatie, een hoop beschadigingen ontstaan aan de bakken van de rolluiken. Dit zou allemaal netjes hersteld worden! de bakken zouden vervangen worden onder garantie, ik heb toen meerdere keren moeten bellen en mailen. na een hoop aandringen uiteindelijk een afspraak kunnen maken, welke vervolgens weer door henzelf afgezegd werd! nooit meer iets vernomen! Ondanks onze telefoontjes en mails! schrale troost, ik heb gelukkig €500 achter gehouden. waarschijnlijk was vervangen duurder! nu bijna twee jaar later, is er een motor stuk van een van de rolluiken. waar je zogenaamd 5 jaar garantie op zou hebben! Ook hier word niet op gereageerd! terwijl het in principe afgehandeld was! Geen enkele reactie! Ik vind het schofterig!! Advies ga niet met dit bedrijf in zee!!!!

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  erg te vereden over de aankoop van onze rolluiken , we hebben twee verdiepingen met rolluiken , netjes geplaatst en goede service . mooi bedrijf met goede monteurs

  Review viaDTG