Wyck Fotostudio in Maastricht

Fotostudio

  Corversplein 1, 6221EZ, Maastricht

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Wyck Fotostudio

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Top fotograaf, een echte vakman die serieus te werk gaat. Jammer dat we wel bijna 3 weken op de foto op glas moesten wachten, maar achteraf gezien: beter konden we ons niet wensen.

  5 / 10/ 5

  een supermooie panorama van Maastricht gekocht op glas

  5 / 10/ 5

  Na lang zelf geprobeerd mooie portret foto's te maken van onze kids, uiteindelijk op aanraden van vrienden de stap gemaakt naar Fotostudio Wyck. Ze zeggen wel eens "vreemde ogen dwingen", of misschien is dit niet de juiste beeldspraak, maar feit is wel dat Luc (de fotograaf) waanzinnige foto's heeft weten te maken van onze dochters. Hij beschikt over de kwaliteiten om zowel jong als oud gerust te stellen en ze op een natuurlijke manier vast te leggen. Keep up the good work Luc, we zijn er super blij mee. Als laatste: ook je prijzen vielen reuze mee, dus ik ga zeker reclame voor je maken en je zult ons met de gehele familie nog terug zien komen voor een familiefoto voor onze ouders.

  5 / 10/ 5

  Eindelijk een fotograaf die het begrijpt en niet van die suffe standaard portretfoto's maakt. @ Luc: thnx voor je energieke inzet, het resultaat is waanzinnig geworden en hangt nu te pronken in onze woonkamer.

  5 / 10/ 5

  Voor een mooie originele groepsfoto waar iedereen, van baby tot volwassene, leuk op staat bij Luc van Fotostudio Wyck geweest. De foto's hebben we door Luc laten afdrukken op acryl-dibond; een waar kunstwerk voor aan de muur. Bedankt voor de mooie foto's Luc!

  5 / 10/ 5

  waanzinnige foto's van onze kids laten maken, bedankt Luc voor je super mooie werk, Jeanine

  5 / 10/ 5

  Dit bericht is door mijzelf, Luc Vossen van Fotostudio Wyck, geschreven. Het hieronderstaande bericht bewijst dat het geschreven is door de fotostudio uit Valkenburg zelf omdat ik al sinds 2015 geen medewerkers meer heb. Ook het verhaal dat kinderen door mij zo zouden worden behandeld, shame on you, Juist als vader en een warm hart voor kinderen, en de werkwijze van gratis fotoreportage zonder verplichting (zo zou ik nooit iets verkopen...) onderbouwt dat dit een broodje aap verhaal is, Erg triest, indien je op deze manier probeert een collega in een verkeerd daglicht te stellen, daarnaast verschillen mijn klanten enorm van deze studio, en komen voor iets bijzonders, waar creativiteit en specialiteit hoog in het vaandel staat geschreven, en zeker geen A,B......c-tjes worden gemaakt.

  1 / 10/ 5

  Zelden zo'n idioot meegemaakt..... Mijnheer Vossen vindt zichzelf heel bijzonder blijkbaar. Ging voor een fotoshoot van de kinderen en kregen een grote mond van hem! Kinderen moesten gewoon huilen van het geblaf van hem... Zijn eigen personeel schaamde zich blijkbaar vanwege het gedrag van hun baas. Als ik iemand mag adviseren: ga niet naar deze onbeschofte kerel toe. We zijn uiteindelijk naar fotostudio AB in Valkenburg. Wat een vriendelijk personeel daar. En ze gaan er zeer professioneel (en lief) om met de kinderen. Resultaat, prachtige foto's!

  5 / 10/ 5

  ik ben er heen gegaan om foto's te maken pasfoto's en een grote gezinsfoto supermooi resultaat bedankt

  1 / 10/ 5

  Fotosessie goed voorbereid. Spreek doordeweeks af " dan heb ik veel tijd" Moeilijk met werk maar toch geregeld. 's Morgens 11 uur wordt afspraak afgebeld wegens privé omstandigheden. Na overleg mochten we toch eerder komen. Hoop gejammer over privé zaken. Plots nog iemand. Dubbele afspraak. De ander ging voor. Samenvatting, jammerende chaotische ongeinspireerde klant onvriendelijke mijnheer. project afgeblazen!!

  3 / 10/ 5

  Wij hebben bij Luc de foto's gemaakt. In het begin was alles goed. Foto's zijn geweldig geworden, Maar meneer had wel heel erg veel aandacht voor zijn berichten op de telefoon wat ons tot ergernis bracht. Na nog een uur aan de tafel gezeten te hebben om de foto's te bewerken, en wij zijn levens verhaal aan gehoord te hebben, moest er nodig even aan een sigaret getrokken worden. Al met al zijn we 2 uur bezig geweest wat we ook binnen een uur gedaan kon zijn. Buiten deze minpunten zijn de foto's op acryl schitterend geworden. Keep up the good work, maar laat je persoonlijke leven achterwegen, we gaan heus niet meer kopen met een zielig verhaal.

  5 / 10/ 5

  De beste fotosessie meegemaakt, in deze studio wordt echt topwerk gemaakt en nemen ze de tijd, een echte aanrader