Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg in Buchten

Uitvaartverzorging

Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Terwijl verdriet om het verlies al uw aandacht en energie vraagt, moet u naast allerlei algemene zaken ook de afscheidsplechtigheid regelen. Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg Sittard – Geleen ondersteunt u graag hierbij, zodat u op een betekenisvolle en passende manier afscheid kunt nemen.

De dagen voorafgaand aan de dag van de afscheidsplechtigheid zijn net zo belangrijk als de uitvaart zelf. Daarom vinden wij het belangrijk dat u vanaf het moment van melding van het overlijden tot en met de dag van de plechtigheid een vast gezicht als aanspreekpunt heeft. Samen met u maken wij van het afscheid een waardige bijeenkomst, die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en denken met u mee over de mogelijkheden om het afscheid op een persoonlijke wijze in te vullen.

Ook voor het optekenen van een levensverhaal en het spreken tijdens en het voorgaand van de afscheidsdienst kunt u bij ons terecht. Eric Kempkens, die als levenspartner van Ingrid Golsteijn verbonden is aan Yarden & Golsteijn heeft veel ervaring en expertise op dit gebied.

Vaak weten mensen niet wat er rond het afscheid allemaal mogelijk is. We zijn geneigd heel traditioneel te denken. Wij inspireren mensen om de uitvaart van hun dierbare die invulling te geven, die dichtbij (het leven van) de overledene staat. Dat kan figuurlijk, maar ook letterlijk. Bijvoorbeeld door voor de afscheidsdienst niet de kerk of het crematorium te kiezen, maar voor een locatie dicht bij de woon- en leefomgeving van de overledene. Denk aan de horecagelegenheid waar de overledene graag kwam, de sportkantine, het oefenlokaal van de harmonie, een plek in de natuur of natuurlijk gewoon thuis. Dat maakt het afscheid meteen heel persoonlijk.

Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg werkt lokaal, maar is ingebed in de landelijke organisatie Yarden. Dit betekent dat wij gebruik maken van de voordelen van deze grote organisatie, maar altijd afgestemd zijn op de lokale gebruiken in de gemeenschap. Bovendien werken wij nauw samen met lokale ondernemers.

Wij verzorgen uitvaarten in de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Echt-Susteren, Maasgouw en Roerdalen. Ook indien u niet bij Yarden bent verzekerd, zijn wij u graag van dienst.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst