YEARTH Academy in Naarden

Trainingen

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2358 beoordelingen

2358 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

YEARTH Academy

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2358 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Test i.v.m. Aanbevelings%Test

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij in deze training het meest heeft aangesproken, is de samenstelling van de groep en de opzet van de training. Zeker een training om aan te raden, voor iedereen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe invulling door de trainer waardoor er een positieve dynamiek ontstond tussen de leerstof en de medecursisten vond ik erg fijn. Zeker een aanrader. De training geeft inzicht in je eigen manier van beïnvloeden en mogelijke "tekortkomingen “ die je naar aanleiding van deze training verder kunt ontwikkelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij erg heeft aangesproken tijdens de training is de één op één aanpak, gericht op de praktijk en de aansluiting op mijn behoefte. Deze training zou ik zeker aanraden te volgen. Heeft mij geholpen gestructureerd te werken.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk zou de training zeker aanraden, ik heb in deze twee dagen zo veel geleerd. Veel goede tips, een goede uitleg van de trainer en een leuke groep waarbij ik mij om mijn gemak voelde om alles te kunnen zeggen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDeze training heeft mij veel eyeopeners gegeven over mijn eigen werkwijze en hoe je dat kan veranderen. Dit heeft mij het inzicht gegeven wat ik nodig heb om te kunnen ontwikkelen. Zeker een leuke en nuttige training!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenUit deze training heb ik meegenomen hoe ik kan communiceren vanuit een ander perspectief. Niet de gesprekspartner 'aanvallen' maar uitleggen wat jij voelt tijdens het gesprek. Zeker een training die ik zal aanraden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEr worden veel casusoefeningen gedaan, waarbij je zowel reflectie/feedback krijgt van de trainer als je cursisten. Ik heb hier heel veel van opgestoken. Het stilstaan bij je communicatie en hoe je dit kan verbeteren was heel leerzaam.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe training zet je aan het denken. De aanpak vond ik erg prettig, met name het zelf oefenen en de handige tools die aan bod komen. Voor iedereen handig, geeft extra inzichten!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHele fijne training die ik zeker zou aanraden te volgen. Je leert veel van allerlei soorten communiceren, je gevoel te uiten in gesprekken en voor jezelf durven op te komen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeker aan te raden! Vooral vanwege de kleine groep, vooral veel doen en daardoor zeer effectief. Ook als observator leer je erg veel, de trainer neemt je mee en was zeer enthousiast.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij in deze training het meest heeft aangesproken is het dieper ingaan op de concrete onderwerpen en daar praktisch mee aan de slag aan. Een absolute aanrader als dit topics zijn waar je mee zit. Ook een groot voorstander van de 1 op 1 begeleiding.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat ik heel prettig vond tijdens de training was de openheid en eerlijkheid van iedereen (inclusief de trainer). De ruimte voor het bespreken van werksituaties was top, ik zou deze zeker aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze trainer heeft vanaf het begin gewerkt vanuit onze/mijn persoonlijke ervaringen op de werkvloer en daar buiten. Deze training heeft mij de handvatten gegeven die ik op dit moment, maar ook in mijn verdere leven nodig heb/kan gebruiken om als persoon op communicatief vlak te groeien en hierin mijzelf te ontplooien.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe training is zeker aan te raden. Tijdens de training komt er veel stof aan bod die goed toe te passen is in de praktijk. Ik heb er veel aan gehad!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen‘Zeer leerzame training. Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de praktijkopdrachten en de casussen. Voor mij persoonlijk had de training langer mogen zijn, nu ga ik aan de slag met het oefenen in praktijksituaties.’

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen hele persoonlijke benadering van adviseren, waarbij steeds eerst uitgebreid de theorie en psychologie wordt doorgenomen en vervolgens goed in praktijk wordt gebracht. Een van mijn leermomenten die ik meeneem uit de training is de enorme relevantie van 'hoe' je je advies over brengt en de manier waarop je dat kunt beïnvloeden

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHele fijne trainer, leuke afwisselende theorie en praktijkgerichte opdrachten. Ook de kleine groep was erg prettig. Ik zou zeggen volgen, je leert een hoop over jezelf in in deze training!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenErg leerzame en interessante training. Met name de combinatie van kennis met toepassing in praktijk en het oefenen met gespreksvoering. Deze training houdt je scherp op eigen gedrag en zou anderen zeker aanbevelen deze te volgen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede koppeling tussen theorie en de praktijk, veel afwisseling, leerzame casuïstiek en rollenspellen. Ik heb veel aan de training gehad, nu richting coaching/leidinggeven voor de volgende stap in mijn ontwikkeling

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPersoonlijke aandacht en benadering spraken mij aan in de training. Ik heb inzicht in mijzelf gekregen en "tools" om te gebruiken. Prima cursus, veel geleerd. Ik zou mij nog meer willen ontwikkelen in onderhandelingstechnieken.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn deze training is alles goed afgestemd op onze realiteit en hierdoor direct toepasbaar. Verder is de training goed onderbouwd, leerzaam en leuk om te volgen. Ik zou deze training zeker aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat ik goed vind aan deze training is de link tussen theorie en praktijk, de open houding van de trainer, persoonlijke anekdoten en de cases waarmee je aan de slag gaat. De aandacht voor persoonlijke vragen en cases maakt de training zeer waardevol!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij tijdens de training het meest heeft aangesproken is de doelgerichtheid van de trainer. De manier waarop Bram de training heeft gegeven vond ik erg prettig. De opbrengst van de training is hoog.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk vond de rollenspellen en de psychologische theorie heel fijn. De training was goed voorbereid en is goed toe te passen in praktijk. Door de kleine groep is iedereen aan bod gekomen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe manier waarop de training is gegeven heeft mij aangesproken. Het was een kleine groep en er was veel interactie. Voor mij zeer leerzaam en zinvol, begrijpelijke stof en een goed tempo.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele prettige, begrijpelijke manier is uitgelegd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb inzicht gekregen in veranderingsprocessen en ben aangezet tot nadenken over de veranderingen die voortdurend plaatsvinden in de dagelijkse werksituatie. De training geeft een breed inzicht in veranderingsprocessen en de effecten op anderen en mijzelf. Gedreven en ervaren trainster die inspeelt op de behoefte van de groep. Zeer tevreden over Yearth, zeer goede communicatie, service gericht en duidelijk lesmateriaal

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij het meest heeft aangesproken is de balans tussen theorie en praktijk, de kleine groep waarbij iedereen aan bod komt tijdens het rollenspel. Het is een hele fijne en toegankelijke training, waarvan de inhoud niet alleen waardevol is in het werkveld maar ook privé.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben zeer tevreden met de training en de trainer. Linda Abrahms speelde heel fijn in op de groep. Ook al hadden de deelnemers verschillende rollen, we hebben echt van elkaar geleerd. Het was een fijne kleine groep van in totaal 5 deelnemers.

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringHad o.b.v. goede beoordelingen en prijskaartje meer verwacht.
  Ik heb de training net achter de rug en ik moet zeggen dat ik er nog niet over uit ben of ik mijn leerdoelen heb bereikt. Inhoudelijk is de theorie erg nuttig en leerzaam en deze is zeker aan de orde gekomen. Wellicht is daarom minder aandacht besteed aan de persoonlijke leerdoelen? Daarnaast ben ik niet tevreden over de technische voorbereiding: geen alternatief filmpje gezocht omdat ‘dat ene filmpje' niet meer af te spelen was op YouTube en niet oefening kunnen opnemen omdat iPhone van de trainer niet compatibel was met de laptop. Had o.b.v. de goede beoordelingen en het prijskaartje meer verwacht. Ik heb de training net achter de rug en ik moet zeggen dat ik er nog niet over uit ben of ik mijn leerdoelen heb bereikt. Inhoudelijk is de theorie erg nuttig en leerzaam en deze is zeker aan de orde gekomen. Wellicht zijn daarom sommige persoonlijke leerdoelen voor mijn gevoel deels onderbelicht gebleven? Daarnaast ben ik niet tevreden over de technische voorbereiding: geen alternatief filmpje gezocht omdat ‘dat ene filmpje’ niet meer af te spelen was op YouTube en niet oefening kunnen opnemen omdat iPhone van trainer niet compatibel was met de laptop. Verder was ik gecharmeerd door de directheid van de trainer en de amicale en gezellige sfeer. Tegelijkertijd had deze directheid in sommige gevallen voor mijn gevoel wat minder gekund.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld2 boeiende trainingsdagen, afwisseling in casuïstiek en theorie, goed opgezet programma. Prima locatie in Utrecht, goed bereikbaar met OV. Inspirerende trainer. Zeer positief is dat je aan de hand van een intake ingedeeld wordt in een trainingsgroep die nauw aansluit op je persoonlijke leerdoelen. Dit bevordert de groepsdynamiek, en was dan ook tijdens deze 2 dagen een absolute 10.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJe persoonlijke leervragen worden goed beantwoord aan de hand van een goede mix van theorie en praktijkoefeningen. Denk hierbij aan leuke oefeningen en cases.

  De groepsgrootte van 10man is fijn voor een goede dynamiek want je leert veel van anderen en hun situaties.

  Er is ook genoeg ruimte voor vragen/discussie etc.

  Ik ben mij nu bewuster van wat er gebeurd tijdens een overleg en hier kan ik dus beter op anticiperen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe samenstelling van de groep is zorgvuldig gekozen zodat het niveau van de deelnemers op elkaar aansluit. De opzet in kleine groepen maakt dat er veel ruimte is voor individuele cases. De trainer maakt of breekt deze training, zeker op de derde en vierde dag. Hierbij hebben wij met Vincent een perfecte trainer gehad die veel uit eigen ervaring en cases kan putten. Voor mijzelf had de training het "strategische" deel verder uit kunnen diepen ipv de communicatie waarop de derde en vierde dag zich concentreerde. Locatie was wat moeilijk bereikbaar en door de parkeertarieven wat minder geschikt voor mensen die met de auto komen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTo the point theorie, goede balans tussen geplande inhoud en inspelen op persoonlijke situaties, veel honds-on/rollen spellen. Een hele goede training waar je veel aan hebt, zeker aan te raden ader!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe trainer gaf een heldere uitleg en was vakkundig. Daarnaast vond ik de inleving van de trainer in de deelnemers en vraagstukken heel goed. Ik zou anderen vertellen dat het een goede ervaring was, erg leerzaam.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij het meeste heeft aangesproken in de training is de casus. Aan anderen zou ik vertellen dat het een goede en zeer praktische training is, waar je ook echt wat aan hebt. Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij het meest aansprak is het feedback geven en omgaan met weerstand. Het is een goede training, waar je veel leert over het leidinggeven. Heel fijn is de interactieve manier van omgang tijdens de training, evenals het vertrouwen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe trainer vond ik erg hands-on en zeer to the point hij wist gelijk wat voor vlees hij in kuip had en heeft hier goed op kunnen inspelen. Ik heb naar aanleiding van de training een verdiepingsslag gemaakt en boeken gekocht, en ik zou graag een vervolg willen. Ik zou anderen deze training absoluut aanraden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe training had goede inhoud, een goede trainer en een kleine groep waardoor het persoonlijker was en meer diepgang. Goede training om meer bewustwording te creëren en meer uit jezelf te halen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben het meest aangesproken door de afwisseling tussen theorie en praktijk, behandelen van ieders leerdoelen (zoveel mogelijk), alle mogelijkheid om even van het 'programma' af te wijken. Ik kan dit zeker aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij het meeste heeft aangesproken is de connectie tussen mij en de trainer. Ik zou anderen aan raden om deze training ook te volgen. Dus zou zeggen dit vooral te doen, je wordt er beter van.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat ik anderen zou vertellen? Positieve benadering van de verschillende aanpak die zeker samenhang hebben om leiding te geven. Tegen anderen zou ik zeggen doen! Ik kan deze training echt aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb inzicht gekregen in hoe je team aan te sturen als leider door middel van handvatten en tools en gesprekstechnieken. Ook reflectie in eigen handelen gekregen. Hele goede trainster die jou helpt met jouw doelen. Sluit goed aan op de praktijk, je kunt er direct mee aan de slag.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij het meest heeft aangesproken is het inzicht in verkoopgesprekken, hoe te leiden in een gesprekken en hoe je behoeftes achterhaald. Een leuke, leerzame training om beteren verkoop doelen/gesprekken te behalen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe flexibiliteit van de trainer en het persoonlijk karakter van de onderwerpen en gesprekken heeft mij het meest aangesproken. Ik zou tegen anderen zeggen dat het zinvol is als je wilt reflecteren op hoe je je werk eigenlijk doet.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat ik goed vond van de training is dat ze inspelen op persoonlijke behoefte, mensen een spiegel voorhouden en goed doorvragen. Ik kan deze training time management aan iedereen aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet sprak mij aan dat de training op maat is en veel vrijheid geeft in je eigen inbreng. Ik raad anderen aan om dit zeker ook te doen, inzicht en hulp zijn handig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doen!! Echt een prima training.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige sfeer en direct toepasbaar in dagelijks werk. Ik zou de training aanraden aan anderen.