YOGA PILATES ELSLOO in Elsloo fr

Yoga en meditatie

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

YOGA PILATES ELSLOO

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Al na een paar lessen ben je bewuster met je lichaam bezig, is je houding beter en je lijf strakker. Met pilates bereik je permanente resultaten zonder een geforceerde inspanning van het lichaam.
Pilates als doel om te herstellen na een blessure en de conditie te verbeteren of om het lichaam te versterken en soepel te houden. Bij pilates worden grondoefeningen gebruikt om het lichaam sterker en leniger te maken, je balans en coördinatie te verbeteren en een brug te slaan tussen lichaam en geest. Het is niet een strenge, intensieve training waarbij je je lichaam tot het uiterste moet inspannen, maar een subtiele manier waarmee je toch permanente resultaten kunt bereiken.
Pilates is een oefenmethode voor lichaam en geest. Het rekt en versterkt de spieren, verbetert de houding en vergroot de conditie. Pilates is voor iedereen geschikt; man, vrouw, jong en oud. Ook mensen met lichamelijke klachten of blessures kunnen er veel baat bij hebben. Doordat er bij Tineke van der Leij in kleine groepen wordt gewerkt, is er veel persoonlijke aandacht.
Na haar studie docent dans aan de Theaterschool in Amsterdam, danste Tineke van der Leij onder meer in de musical Foxtrot van Annie MG Schmidt. Later begon ze haar eigen studio in Edam en Amsterdam, waar ze lessen klassiek, jazz en kinderdans gaf. Vanaf 1994 doceerde ze bij het Centrum voor de Kunsten in Heerenveen en Oosterwolde. In 2003 verdiepte zij zich in de pilates methode. Na verschillende opleidingen startte zij april 2006 met het geven van pilates lessen in haar eigen studio.

Overige informatie

Diensten

 • Groepsles,
 • Privéles,
 • Yoga

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Parkeren veel parkeerruimte

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik vind het helemaal super ,zit er al jaren op en hoop het nog lang te doen . De lessen zijn altijd heel afwisselend ,Tineke zet zich ook voor de volle 100 procent in voor ons ,en wij blijven daardoor ook heel gemotiveerd. Het uur vliegt altijd voorbij ,niet te geloven . Het is goed voor ons lijf ,maar ook voor de geest en we hebben er allemaal plezier in . Wat mijzelf betreft,het kan niet beter. Vriendelijke groetjes, Dolly Castelijns.