Zapex BV in Nieuwegein

Adviesbureaus

3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor adviesbureaus in de buurt

Overige informatie

Webshop

 • Ja

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  2 orders tegelijk gedaan, alle 2 verkeerd geleverd. Gebeld en gemaild maar geen reactie. Gelukkig met creditcard betaald zodat ik mijn geld in ieder geval terug krijg. Doe GEEN zaken met ze!

  1 / 10/ 5

  Er is geen mogelijkheid een bestelling te retourneren en dus ook geen geld retour Bellen levert niets op. Een mevrouw die zegt dat je binnen 24 uur wordt teruggebeld en als he aandringt wordt de verbinding verbroken. Of je gaat direct naar een voicemail. Terugbellen doen ze niet. Geld kwijt maar wel een stel niet passende onderbroeken rijker! Helemaal fijn. 0 sterren. U bent gewaarschuwd.

  1 / 10/ 5

  Wil twee orders terugsturen, maar krijg bij herhaaldelijk telefonisch contact telkens te horen dat ik binnen 24 uur wordt teruggebeld, wat vervolgens niet gebeurt.

  1 / 10/ 5

  Bestelling gedaan en betaald. Wil retourneren. Duurt lang voordat een retourlabel is verzonden. Nieuwe bestelling gedaan. Ook deze zending wil ik retourneren. Na een week bellen en mailen nog steeds geen retourlabel ontvangen. De telefoon wordt opgenomen en iemand zegt iets onduidelijks waarna je een voicemailbericht kan achterlaten. De emails worden niet beantwoord. Op de voicemail wordt niet gereageerd. Nog steeds geen geld retour ontvangen. Een slechte zaak. Het begint voorzichtig naar oplichting te ruiken.

  1 / 10/ 5

  Late levering. En nu sturen ze geen retourlabel. Reageren niet op emails en voicemailberichten. Geen vertrouwen dat ik geld terug ga krijgen.

  5 / 10/ 5

  Goede en snelle services

  1 / 10/ 5

  Bestelling bij Onderbroekplein.nl geplaatst en betaald op 19 juli 2018. Ondanks herhaalde mails wordt niet geleverd. Klacht ingediend op 10 augustus 2018 en bestelling geannuleerd en gevraagd geld per omgaande terug te storten. Er staat een telefoonnummer op de site: 085 0606 240. Als je dat nummer belt krijg je een voice-mail en iemand noemt heel onduidelijk zijn naam. Is dat de man van Onderbroekplein of van Zapex bv. ? Onderbroekplein is KEMA keur niet waard!

  1 / 10/ 5

  reageren niet op mail telefoon wordt niet opgenomen. Geen geld retour na terug sturen van geleverde producten.