Zeegers Traiteur Slagerij Arie in Oss

Catering

Zeegers Traiteur Slagerij Arie

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Slagerij Arie Zeegers is sinds jaren een vooruitstrevende slagerij. Wij zijn steeds op zoek naar de beste kwaliteit vlees, zowel op gebied van rund, varken, lam als van kalfsvlees. In ons bedrijf zijn wij gericht op maaltijdenverkoop en met een moderne worstmakerij bieden wij de lekkerste vleeswaren. Als gediplomeerd vinoloog kunnen wij een deskundig wijnadvies geven en passende wijnen leveren bij uw maaltijd.

Wij zijn in 1980 gestart in de toen nieuw gebouwde wijk "de Ussen".
Vanaf het begin is onze worstmakerij onze grote kracht. Dat is vooral terug te vinden in vele behaalde prijzen in zowel binnen- als buitenland. Met als hoogtepunt het behalen van het internationaal kampioenschap in 1994.

Voor feesten, partys, verenigingen en bedrijven verzorgen wij graag de catering met een gevarieerd assortiment aan buffetten, voor 5 tot 150 personen. Bijna alles is mogelijk.
Graag bepalen wij samen met u wat de ideale samenstelling van het buffet is. Themas of gelegenheidsaspecten worden hierbij meegenomen. Wij willen graag dat uw buffet ook een geslaagd buffet wordt.

Daarnaast zijn we ons vooral gaan specialiseren in het bereiden van maaltijden en maaltijdcomponenten. Dit betekent dat er dagelijks in onze winkel keuze is uit ca. 60 verschillende maaltijden. Deze maaltijden zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag warm te verkrijgen vanaf 16.30 uur.

Arie Zeegers is een gediplomeerd Vinoloog, hij is geslaagd in 1991 aan de wijnacademie van Maarn. Hierdoor bieden wij buiten onze geselecteerde wijnen ook een vakkundig advies. Zo bent u verzekerd van een ideale combinatie van uw maaltijden en de wijn. Het verschil tussen een maaltijd en een culinair diner.

Onze vleeswaren zijn van hoge kwaliteit. Onze ervaring, de moderne worstmakerij en de vele malen via prijzen erkende kennis bieden u de zekerheid van topkwaliteit vleeswaren. Wij bieden u dan ook een ruime keus aan specialiteiten.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Gelegenheid

  • Borrel

Eetarrangementen

  • Barbecue,
  • Buffet,
  • Salades,
  • Tapas

Drankarrangementen

  • Champagne,
  • Koffie,
  • Wijn

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst