Zeezicht Helmond Café in Helmond

Café

Zeezicht Helmond Café

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Café Zeezicht / Classic & Trends is dé locatie voor uw bruiloft, feest, borrel, verjaardag of schoolfeest. Een unieke locatie met diverse mogelijkheden en ruimtes die geheel tot uw beschikking staan. Viert u uw feestje voor 10 personen, of voor 500 personen? Alles is mogelijk.

De capaciteit van de zaal reikt tot een maximum van circa 400 personen. We kunnen de zaal geheel naar uw wens indelen. Er zijn diverse arrangementen mogelijk op het gebied van drank en hapjes of buffetten. Wij hebben een dj booth voor u tot beschikking met een actuele muziekcomputer, maar wij kunnen ook zorgen voor een podium en een live band.

Vergaderingen
Genoeg van saaie ruimtes waar u al jaren komt? Dan is Café Zeezicht / Classic & Trends misschien een goed alternatief als verfrissende ruimte voor uw vergadering. Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor groepen vanaf 10 personen tot circa 300 personen. Ook kunnen wij u ondersteunen met audiovisuele apparatuur en is er uiteraard een internet verbinding beschikbaar.

Borrels
Café Zeezicht / Classic & Trends beschikt over een drietal ruimtes voor groepen van 4 personen tot circa 100 personen per ruimte. Wilt u gezellig in het café zitten aan de bar, of liever op banken in onze lounge inclusief cocktailbar? Alles is mogelijk. We kunnen de ruimte apart voor u afsluiten, maar u kunt ook gerust met uw gezelschap ergens plaatsnemen. Café Zeezicht / Classic & Trends beschikt over een uitgebreide hapjeskaart, maar aan andere wensen kan ook altijd voldaan worden.

Personeelsfeest
Café Zeezicht / Classic & Trends heeft ruime ervaring in het verzorgen van feesten en partijen. De capaciteit van de zaal reikt tot een maximum van circa 400 personen. We kunnen de zaal geheel naar uw wens indelen. Er zijn diverse arrangementen mogelijk op het gebied van drank en hapjes of buffetten. Wij hebben een dj booth voor u tot beschikking met een actuele muziekcomputer, maar wij kunnen ook zorgen voor een podium en een live band.
Onze zaal is niet beschikbaar voor verhuur op de zaterdagavond.

Overige informatie

Dranken

  • Cocktails

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst