Zijl Verhuizingen Van in Heerde

Verhuizers

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 31 beoordelingen

31 Reviews

Zijl Verhuizingen Van

Foto en Video (4)

Beschrijving

Van Zijl Verhuizingen is thuis in elk soort verhuizing. Zowel voor particulieren, van uitgebreide tot compacte inboedels, als voor bedrijven waarvan de complete inventaris of een gedeelte naar een andere locatie moet. Ook voor projectverhuizingen welke, eventueel gefaseerd moeten worden overgebracht - bent u bij ons aan het juiste adres.

U zegt het maar!

We doen niet alleen elk soort verhuizing, maar ook precies zoals u dat wenst. U wilt alleen het verhuistransport door ons laten verzorgen en zelf in- en uitpakken? Wij zorgen ervoor dat de dozen en het inpakpapier op tijd bij u staan. Of wilt u dat wij uw spullen juist wel allemaal inpakken? Het gebeurt snel en deskundig. Moeten er bepaalde meubelstukken gedemonteerd worden? Voor onze mensen is dat dagelijks werk. U heeft kostbare inboedelstukken te verhuizen, een vleugel, schilderijen of een antiek kabinet? Wij gaan er net zo zuinig mee om als uzelf zou doen.

Ook interne verhuizingen voor bedrijven en instellingen en (de)montage van meubels en kantoormeubels kunnen wij uitvoeren. Wij bedienen alle landen van Europa, ook buiten de Europese Unie zoals Noorwegen en Zwitserland. Natuurlijk weten we ook de weg van Frankrijk tot Ierland en van Spanje tot Griekenland. U zegt het maar!

Kortom, Van Zijl Verhuizingen is uw partner, of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of dat u gebruikt maakt van onze verhuishulp. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

In onze verwarmde en met klimaatbeheersing uitgeruste opslagloods is uw inboedel, kantoorinventaris of andere goederen uitstekend opgeslagen.

Van Zijl Verhuizingen regelt voor u een zorgeloze verhuisdag. Daar kunt u op rekenen. Als Erkende Verhuizer kijken we ook graag verder en zorgen wij ervoor dat er ook in de toekomst zorgeloos kan worden verhuisd.

Verhuizen gebeurd niet iedere dag en niet iedereen kan de verhuisdozen na die tijd opbergen. Van Zijl Verhuizingen biedt daarom de oplossing: dozen huren.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Inpakken,
 • Internationale verhuizing,
 • Montage,
 • Opslag,
 • Uitpakken,
 • Verhuizing overzee,
 • Verhuur,
 • Verkoop,
 • Vervoer

Producten

 • Verhuisdoos,
 • Verhuislift,
 • Verhuiswagen

Service

 • Bezorgservice,
 • Erkende Verhuizer,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Groot parkeerterrein

Aangesloten bij / Certificering

 • Overig Erkende Verhuizer

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Bijzonder goede en snelle service met vriendelijke medewerkers. Niets is te veel en voor alle verzoeken wordt een oplossing gezocht. Er wordt meegedacht en snel gewerkt.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Beleefde, vrolijke en deskundige mannen.
  Verbeterpunten: Geen

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Komen afspraken na, werken hard, zijn vriendelijk.
  Verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Flexibel, vriendelijk, werken netjes en rustig, geen gemok of gezeur (terwijl het geen makkelijke klus was...).
  Verbeterpunten: geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan!

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Flexibel (er moesten toch spullen in de kelder bleek op de verhuisdag. dat was geen probleem) Als de verhuisdozen toch ergens anders moesten, kon dat. Vooraf gemeld dat er wat extra stoelen ed verhuisd moesten worden, was geen probleem. Meedenken met de indeling.
  Verbeterpunten: De computers waren niet per persoon ingepakt, waardoor niet iedereen zijn eigen beeldschermen, muis en toetsenbord kon vinden. Verbeterpunt: uitleg geven hoe de computers moeten worden neergezet en gelabeld.

  3 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer correct, deskundig, flexibel en prettig in de omgang. Geen klachten en ook geen schade gehad. Ken alleen het verhuisteam.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: zeer deskundige vriendelijke hard werkende medewerkers die flexibel inspelen op de situatie
  Verbeterpunten: geen!!

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Heldere afspraken, goede communicatie, zeer aardige en bekwame en gezellig medewerkers. Keurige afhandeling en een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Van alle verhuizers die een offerte uitbrachten was Van Zijl de goedkoopste. Zeker aan te bevelen.
  Verbeterpunten: Geen!

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zelden zulke fijne meedenkende integere en zeer deskundige mensen meegemaakt?? Het verhuizen verliep uitermate snel en vlekkeloos! Alles volgens afspraak en niets was te veel. Zullen van Zijl zeker aanbevelen!!!!!

  4 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Pluspunten: geen
  Verbeterpunten: administratief de boel op orde brengen. fouten toegeven en oplossen.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: We zijn verhuisd door een zeer proffesioneel bedrijf.
  Verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: De communicatie en de planning verliepen perfect maar vooral ook de verhuizing, het meedenken en de instelling van alle medewerkers was bijzonder klantvriendelijk. Het was echt ontzorgen met een glimlach.
  Verbeterpunten: Geen op of aanmerkingen

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: zeer netjes, vriendelijk en hebben verstand van zaken
  Verbeterpunten: er zijn 3 dingen stuk gegaan, maar dit heb ik niet gemeld

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Correct, kundig, betrouwbaar, vriendelijk en vooral harde werkers!
  Verbeterpunten: Wat meubelstukken en (nieuwe...) vloeren waren na de verhuizing aan een poetsbeurt toe ivm zwarte vegen.

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Accuraat, netjes en doordacht en goed werktempo
  Verbeterpunten: geen

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Een geweldig kleinschalig bedrijf met hoge service. En zeer prettig samen werken.
  Verbeterpunten: Geen, ga vooral zodoor!!!

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Nadat we 9 jaar geleden op een zeer prettige manier door Van Zijl verhuisd waren, was de keuze om wederom dit verhuisbedrijf te benaderen dan ook logisch. Het contact verliep erg plezierig van het begin tot het einde. Snel reactie op vragen en snel schakelen toen bleek dat eerder gemaakte afspraken gewijzigd moesten worden. De medewerkers onderling zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, werken hard en houden desondanks nog genoeg tijd over voor grapjes. Kortom: mochten we ooit nog weer verhuizen dan is het verhuisbedrijf al bekend!!
  Verbeterpunten: Geen. De hele verhuizing verliep zonder problemen.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Gewoon goed! Ons contact liep van het begin (ontvangst door je dochter) tot het eind, het ophalen van de lege dozen met de hele familie op zondagmiddag heel plezierig. Ik had geen idee van prijzen, maar ik heb je offerte wel even vergeleken met de marktprijzen, en je bood value for money. Het brengen van de lege dozen ging volgens afspraak, de dozen waren niet allemaal nieuw, maar goed schoon en niet kapot, dus prima. De verhuizing liep heel soepel. Jullie waren er op de afgesproken tijd en hadden alles geladen op tijd. De aankomst in Dordt was ook volgens plan en jullie hebben alle dozen keurig in de aangegeven ruimtes geplaatst. Bij een review staat dan nog vaak of ik je bij familie of vrienden zou aanbevelen, nou dat zou ik zeker, maar mijn familie woont niet in Heerde en omgeving en is nogal honkvast.
  Verbeterpunten: geen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Degelijk, netjes, hulpvaardig, geen gezeur, deskundig. Een vriendelijk stel medewerkers die onder deskundige leiding van de heer Paul van Zijl soepel en snel je van A naar B brengen. Top!!
  Verbeterpunten: Vooraf info en bevestiging kan wat beter.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Vriendelijkheid en oplossingsgericht denken zijn ruimschoots aanwezig.
  Verbeterpunten: Ik vond het prima vaklui.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Efficiënte werkers die de controle en het initiatief overnemen en weten wat ze doen.
  Verbeterpunten: N.v.t.

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Vriendelijk en zeer behulpzaam
  Verbeterpunten: nee

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: De pluspunten van dit verhuisbedrijf passen niet in dit kader. Met een woord een super team. Ze zijn op elkaar ingespeeld, alles verloopt rustig en netjes in een heel plezierige sfeer. Het was vandaag de 2e keer dat zij een internationale verhuizing voor ons hebben verzorgd, maar het was werkelijk weer geweldig. Ik hoop dat we voorlopig even geen verhuisbedrijf nodig hebben, maar met dit verhuisbedrijf verheug je je wel bijna op de volgende verhuizing.

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Vriendelijke medewerkers, rustig doorwerkend, gestaag tempo, kalme stemmen, geen radio
  Verbeterpunten: Er was enig verschil tussen de offerte en de uiteindelijke rekening

  4.5 / 10/ 5