ZND Draad BV in Valkenswaard

Staaldraad en staalkabels

    John F. Kennedylaan 22, 5555XD, Valkenswaard

ZND Draad BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Draad- en draadprodukten voor betonwapening en industriële toepassingen, bouwhekken en accessoires.

Dankzij de 40 jarige ervaring is de naam ZND in heel Europa synoniem voor de produktie van koudgetrokken draad, gepuntlaste netten en, natuurlijk, bouwhekken.

ZND Draad is in 1965 als familiebedrijf van start gegaan in Valkenswaard (bij Eindhoven), Nederland. De eerste getrokken draad werd o.a. gebruikt voor de produktie van lampenkappen, etc..

Gedurende haar bestaan is de onderneming steeds gegroeid en binnen de groep wordt thans per jaar ca. 150.000 ton walsdraad, roestvast staaldraad en gegalvaniseerde draad verwerkt. Er werken meer dan 200 personen op de drie produktielokatie's in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
ZND Draad verwerkt laag-koolstof staal in diverse gradatie's, roestvast staal in diverse gangbare legeringen en laag-koolstof gegalvaniseerde draad.

Wij produceren gladde ronde draad, geprofileerde draad en diverse speciale vormen (o.a. driehoekige en vierkante draad) in de vorm van ringen, gerichte staven of gepuntlaste netten. Meer dan 25 jaar produceert ZND Draad ook bouwhekken, die u in geheel Europa, van Scandinavië tot Spanje en Italië, kunt tegenkomen.

Sommige produkten worden uit onze (niet geringe) voorraad geleverd (geprofileerde ringen, sommige wapeningsnetten en bouwhekken), andere worden op order geproduceerd op de door de klant voorgeschreven specifikatie. In alle gevallen proberen we onze klanten flexibel met het hoogst mogelijke service-niveau te bedienen.

Overige informatie

Specialiteiten

  • -betonwapening,
  • bouwhekken en toebehoren,
  • draad-producten voor,
  • -industriële toepassingen

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst