zoekmijnboekhouder.nl in Eersel

Financieel adviesbureau

  Mattheus Eerseliusstraat 19, 5521CH, Eersel

zoekmijnboekhouder.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Best veel leads maar veel potentiële klanten waren niet telefonisch te bereiken of je maakte een afspraak die werd afgezegd. Sommige leads waren van bedrijven die zomaar een keer probeerden. De totaalscore viel mij tegen.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: werk pas sinds 7 oktober j.l. met zoekmijnboekhouder en het heeft me op 5 leads al 2 daadwerkelijke klant(jes) opgeleverd. Als het in dit temp blijft gaan dan blijf ik zeker van zoekmijnboekhouder gebruik maen.

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik kon de klanten vaak niet bereiken. En er is uiteindelijk geen klant doorgegaan. Het waren vooral klanten die wouden kijken of ze goedkoper konden. Die konden aan de hand van mijn offerte weer goedkoper bij hun eigen boekhouder. Mond op mond reclame is en blijft de beste reclame.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Voor ons werkte leads2leads heel goed. We hebben daar veel nieuwe klanten aan overgehouden. We zijn er mee gestopt omdat we het te druk kregen. Een goed teken dus.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Natuurlijk allemaal nog erg vers, vandaar dat ik her en der geen volledig beeld kan vormen nog. Maar de eerste indruk en wat ik gehoord en gelezen heb, dat is perfect en sluit naadloos aan op wat ik zoek. Nu maar even afwachten hoe de leads zullen zijn maar ik heb daar goede verwachtingen over. Indien ik via deze weg snel klanten kan werven zal ik spoedig het limiet voor het aantal leads verruimen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: top service, top leads

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Sinds 1-9-15 actief, tot nu toe 1 lead gekregen, direct opgevolgd en binnen 24 uur binnengehaald. Ze was blijkbaar echt plukgaar.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaringen zij op dit moment nog summier. Ik heb pas 4 leads gehad. De informatie van de leads is goed. Nadeel is dat mensen ook vragen voor offertes, maar het lijkt erop dat ze hier niet serieus mee omgaan. Helaas heb je deze ertussen zitten. Ik hoop dat dit echter niet de voorhand heeft. De toekomst zal dit uitwijzen.

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer slechr, kost handen vo geld en leert mider op dan het kost.

  2 / 10/ 5

  Ervaring: Te prijzig in verhouding tot andere lead aanbieders en de kwaliteit is zker niet hoger. Ik heb aangegeven ontevreden te zijn over de kwaliteit, deze mening werd niet gedeeld en er kwam geen creditering. dit heeft mij zwaar teleurgesteld.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima website en geen gezeur bij retourneringen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een paar jaar geleden heb ik deze account opgeheven. Ik heb op dit moment meer dan voldoende klanten. Een forse groei van mijn prajtijk, mede gezien mijn leeftijd, ambieer ik niet. De contacten verliepen steeds in goede harmonie Met vriendelijke groet Arie van der Vliet

  4 / 10/ 5

  Ervaring: iets te opdringerig qua verspreiding leads per maand

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met zoekmijnboekhouder. We hebben zoveel nieuwe klanten erbij gekregen dat we de leads tijdelijk hebben stopgezet

  3 / 10/ 5

  Ervaring: 50% is prijsvergelijk en onderdruk zetten huidige boekhouder, dan is de prijs van € 35,-- te hoog !

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik krijg de laatste week een aanvraag dubbel, ik heb regelmatig gevraagd om grotere opdrachten, maar die komen nooit.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: .

  4 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De potentiele klanten die reageren gaan in het algemeen voor de goedkoopste boekhouder en kijken niet naar de kwaliteit. Dat is vaak erg vervelend, omdat wij als kantoor niet kunnen concurreren tegen de zolderboekhouder qua prijs.

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: De klanten zijn niet serieus. Niet te vinden. Reageren nergens op. Veel aanvragen gehad, slecht met een paar contact kunnen leggen. Er is niets uitgekomen. Mensen willen voor een dubbeltje op de 1e rang...

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goedemorgen, Zeer positief, per 2 a 3 leads levert dit klanten op voor mij. groeten Barry Holt

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Op zich heb ik geen negatieve ervaringen met zoekmijnboekhouder. Mijn grote probleem is dat er door ondernemers weinig gebruikt van wordt gemaakt. In de gemeente Barneveld zijn er dit jaar ruim 600 bedrijven gestart. Het aantal aanvragen via zoekmijnboekhouder is slechts een handvol. De tool werkt blijkbaar niet.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind het rendement momenteel nog wat aan de lage kant, de organisatie achter zoekmijnboekhouder.nl is verder prima, vriendelijk en zakelijk correct.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg blij met de uiteindelijke keuze voor mijn boekhouder. Volledige boekhouding overgenomen, zodat wij ons konden richten op andere taken.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het formulier is snel in te vullen en ik kreeg ook heel snel contact met de boekhouders. Ik kan het mensen aanraden om gebruik te maken van zoekmijnboekhouder.nl

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben heel tevreden over leads2leads.nl. als het echt geen goede lead is dan wordt hij altijd zonder problemen geannuleerd. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Verder wordt een foute rekening altijd keurig gecrediteerd en heb je nooit een probleem als je iets wil aanpassen. Ik zou geen andere club willen voor mijn leads

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bij mijn start in november 2014 was de kwaliteit van de leads vele malen hoger dan op dit moment. Verder vind ik de benadering vanuit en generator vwb de facturering zeer irritant. Alleen mailverkeer is nog maar mogelijk te weinig contact.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Communicatie loopt snel en soepel per mail.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Er zijn meerdere ''lead generators'' die hun diensten aanbieden voor administratiekantoren. Onze ervaring leert dat je via zoekmijnboekhouder de meest concrete aanvragen binnenkrijgt, Prima organisatie!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Alleen in maand juli is facturatie helemaal in de soep gelopen waar ik geen wijs meer uit kun. Verders TOP Patrck

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Op een enkel geschil over het wel of niet terecht in rekening brengen van een aanvraag na, tevreden over de website en het bedrijf daar achter.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik kon goed nu verschillende boekhouders voor mijn bedrijf bekijken en een keuze maken!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: goede no nonsens partij waar je op kunt bouwen!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Nu ik dit zo invul, blijkt dit voor klanten te zijn die dit in kunnen vullen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles gaat in goed overleg. Alles is mogelijk. Fijne begeleiding.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: als boekhouder een contract met zoekmijnboekhouder. heeft zeker toegevoegde waarde bij het zoeken naar potientiele klanten.