Zondervan Autoverhuur in Oosterbeek

Autoverhuur

  Jhr Nedermeijer van Rosenthalweg 50, 6862ZW, Oosterbeek

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

41 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Zondervan Autoverhuur

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autoverhuur in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  grote oplichters!!!grote oplichters! doe geen zaken met lfh lease! zijn nog niet 1 ster waard!

  Reactie van het bedrijfJe maakt een review over een bedrijf wat niet Zondervan Autoverhuur is, je hebt mij nu een valse beoordeling gegeven.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe service van de firma Zondervan is uitzonderlijk goed. Vanaf de eerste reservering tot met de afwikkeling is alles helder en staat de klant centraal. Het materieel is van hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De service van de firma Zondervan is uitzonderlijk goed. Vanaf de eerste reservering tot met de afwikkeling is alles helder en staat de klant centraal. Het materieel is van hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben ern prima reis gehad. De bus was fantastisch. Marc heeft ons prima geholpen. Misschien even wat extra uitleg volgende keer over hoe eea werkt. We zaten wat te klooien met de snelheid begrenzing.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben ern prima reis gehad. De bus was fantastisch. Marc heeft ons prima geholpen. Misschien even wat extra uitleg volgende keer over hoe eea werkt. We zaten wat te klooien met de snelheid begrenzing.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goed

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringPrima bedrijf, kon redelijk last-minute nog een bus huren. De radio ontbrak echter en er zat een gat in het dashboard in plaats van de radio. Dat gaf verder geen problemen, maar had op de website of via de telefoon wel gemeld moeten worden in mijn ogen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer goed
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima bedrijf, kon redelijk last-minute nog een bus huren. De radio ontbrak echter en er zat een gat in het dashboard in plaats van de radio. Dat gaf verder geen problemen, maar had op de website of via de telefoon wel gemeld moeten worden in mijn ogen.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBus met laadklep ivm verhuizing gehuurd voor 1 dag met evt. uitloop naar 2dagen. Maar 2de dag was niet nodig en in loop van de avond van 1ste dag terug gebracht.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bus met laadklep ivm verhuizing gehuurd voor 1 dag met evt. uitloop naar 2dagen. Maar 2de dag was niet nodig en in loop van de avond van 1ste dag terug gebracht.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet is een zeer prettig bedrijf . Prima mee te overleggen. Je word netjes behandeld.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het is een zeer prettig bedrijf . Prima mee te overleggen. Je word netjes behandeld.
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringSnel en goed een 9 persoonsbus kunnen huren Zeer schoon van binnen en de rest som van de borg al binnen 1 dag op de rekening gestort

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel en goed een 9 persoonsbus kunnen huren
  Zeer schoon van binnen en de rest som van de borg al binnen 1 dag op de rekening gestort
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGewoon goed

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Gewoon goed
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben vaak op korte termijn tijdelijk vervoer nodig en Zondervan helpt hier ons altijd prima mee. Accuraat en snel. Top!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben vaak op korte termijn tijdelijk vervoer nodig en Zondervan helpt hier ons altijd prima mee. Accuraat en snel. Top!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNichts anders als lob für diesen garage! Güte service so wie in Deutschland.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Nichts anders als lob für diesen garage!
  Güte service so wie in Deutschland.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBijzonder tevreden over Zondervan Autoverhuur. Het is een klein, persoonlijk, betrouwbaar bedrijf. Wij hebben nu twee keer een bus gehuurd bij Zondervan. 1 keer om een avond te verhuizen en een keer voor een weekend naar Winterberg. De prijs is goed en overal wordt rekening mee gehouden. De gehuurde auto mag je ook in de avond terugzetten als het bedrijf al gesloten is. Zo zit je niet vast aan openingstijden of moet je extra geld betalen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Bijzonder tevreden over Zondervan Autoverhuur. Het is een klein, persoonlijk, betrouwbaar bedrijf. Wij hebben nu twee keer een bus gehuurd bij Zondervan. 1 keer om een avond te verhuizen en een keer voor een weekend naar Winterberg. De prijs is goed en overal wordt rekening mee gehouden. De gehuurde auto mag je ook in de avond terugzetten als het bedrijf al gesloten is. Zo zit je niet vast aan openingstijden of moet je extra geld betalen.

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben enkele keren gehuurd bij Zondervan. Zonder al te veel poes pas gewoon auto verhuren. Zij denken goed mee met de klant en zijn erg flexibel. Super service!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben enkele keren gehuurd bij Zondervan. Zonder al te veel poes pas gewoon auto verhuren. Zij denken goed mee met de klant en zijn erg flexibel. Super service!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn het afgelopen jaar 2 maal dezelfde Minivan (Volkswagen) gehuurd voor een verhuizing. Goede prijs, goede service. Eerst gereserveerd, daarna bevestigd. Heldere communicatie van regels en voorwaarden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: In het afgelopen jaar 2 maal dezelfde Minivan (Volkswagen) gehuurd voor een verhuizing.
  Goede prijs, goede service. Eerst gereserveerd, daarna bevestigd. Heldere communicatie van regels en voorwaarden.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDit is het mailtje die ik naar het betreffende bedrijf heb gestuurd,dit was na dat ik(mijn vader) het busje had gehuurd.Hieruit kunt u opmaken wat mijn ervaring is met dit bedrijf. Beste Zondervan, Mijn vader heeft vandaag een Mercedes busje met winterbanden bij jou gehuurd om een verhuizing te doen. Zelf ben ik automonteur en ik heb ook in de banden gezeten en ik merkte op dat je er winterbanden onder had van Michelin met behoorlijk wat profiel,nou dan moet ik zeggen dat je niet bezuinigd op de kosten van jouw materieel,grote klasse!!!!!! We stonden met de betreffende bus op de Burgemeester Weertsstraat in Arnhem (vlak bij de AH op de hoogkamp) waar verscheidene auto’s naar beneden kwamen glijden,wij hadden de bus volgeladen en het reed zo de bult op….GEWELDIG!!!! Dat is dus ook de rede van dit mailtje…. Voortaan weet ik waar ik mijn verhuisbusje huur!!!! Met vriendelijke groet, Joris Berghuijs

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dit is het mailtje die ik naar het betreffende bedrijf heb gestuurd,dit was na dat ik(mijn vader) het busje had gehuurd.Hieruit kunt u opmaken wat mijn ervaring is met dit bedrijf.


  Beste Zondervan,

  Mijn vader heeft vandaag een Mercedes busje met winterbanden bij jou gehuurd om een verhuizing te doen.
  Zelf ben ik automonteur en ik heb ook in de banden gezeten en ik merkte op dat je er winterbanden onder had van Michelin met behoorlijk wat profiel,nou dan moet ik zeggen dat je niet bezuinigd op de kosten van jouw materieel,grote klasse!!!!!!
  We stonden met de betreffende bus op de Burgemeester Weertsstraat in Arnhem (vlak bij de AH op de hoogkamp) waar verscheidene auto’s naar beneden kwamen glijden,wij hadden de bus volgeladen en het reed zo de bult op….GEWELDIG!!!!
  Dat is dus ook de rede van dit mailtje….
  Voortaan weet ik waar ik mijn verhuisbusje huur!!!!

  Met vriendelijke groet,

  Joris Berghuijs  Aanbeveling: ja