Zonneplan BV in Zwolle

Zonne-energie

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 922 beoordelingen

922 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Zonneplan BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 922 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goed geregeld!Van a-z goed geregeld. Snel, vakkundig, goed advies en een super nazorg!

  5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden. goede service. Vriendelijke monteursIk heb bij u de offerte aangrvraagd. Kreeg snel antwiord. Nog telefonisch gehad. Vriendelijk gesprek

  5 / 10/ 5

  Genieten van afspraak en personeel wat 100% heeft uitgevooerd Zeker een aanrader daar de gemaakte afspraken volledig overeenkomen met hetgeen is gerealiseerd.
  Juiste mensen op het werk is hier van toepassing.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVandaag de zonnepanelen geplaatst, zeer vriendelijk net vakkundige jongens Chapoo! Erg tevreden over het resultaat goede uitleg gehad alleen maar lof kan het iedereen aanbevelen.Netjes gewerkt alles opgeruimd .

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer tevreden over begeleiding vanaf offerte tot en met de vakkundige installatie
  Super begeleiding en nu maar gaan terug verdienen
  Kan zonnepanelen 100% aan bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDuidelijke voolichting, na de bevestiging van de offerte is de afspraak zo gemaakt. Ook als de zonnepanelen zijn geïnstalleerd houden ze nog contact . De installatie is uitgevoerd door vakbekwame en nette installateurs. Houden zich aan de afspraak. Als je nog met vragen zit , ze staan je altijd te woord. Alles gaat in overleg.
  Echt een aanrader.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZonneplan biedt een duidelijke scherpe offerte aan en komt de afspraken keurig na. Alles rondom de installatie en terugleveren van stroom wordt geregeld. Je hoeft zelf niets te doen. De installatie is keurig en vakkundig uitgevoerd. Kortom een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKan er kort over zijn . Hebben de panelen nu een jaar op het dak. Zonnepanelen produceren buiten verwachting . Hoge opbrengst. Over de installatie ook niets dan lof. Kabels erg keurig aangelegd, netjes buiten om, dus geen leidingen in huis. Ben dus een zeer tevreden klanr

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede ervaring , duidelijke uitleg , vakkundige installatie , zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeldere offerte, bespreken meerdere opties e.d., snelle plaatsing, duidelijke adviezen installateur, alles geregeld met belastingteruggaaf. Na 1 maand al duidelijk dat opbrengst hoger zal zijn dan vooraf verwacht. Met handige app, waardoor je ook nog eens energiebewuster wordt. Complimenten.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf 1e contact tot het terug vragen BTW snel en geheel volgens afspraak afgehondeld.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf de eerste dag dat ik met zonneplan in contact kwam was er een goed gevoel.
  Ze helpen je met alles communicatie is super goed en dat vond ik belangrijk,ze luisteren ook naar je wensen.

  Zelfs op de dag van installatie ging alles super snel en hele aardige installateurs.

  Aan een ieder: communicatie,jouw wensen,respect en klantvriendelijk.

  Dan raad ik je echt zonneplan aan super bedrijf!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer prettig en transparant.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles liep perfect van begin tot einde !
  De panelen werken super 👍

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf het begin bij de aanvraag van de offerte zijn we door de medewerkers van zonneplan geweldig begeleid. Bij vragen konden we altijd bij hun terecht en kregen onmiddellijk antwoord. Aanvraag van teruggave van de BTW wordt door hen geregeld , geen rom slomp. Bij elke stap in het proces werd of telefonisch of per mail met ons overlegd.
  Het bedrijf Kobus wat de zonnepanelen heeft geïnstalleerd niets dan lof. Wat een vakmensen. Ook hier weer overleg wat wij het liefste hadden en een prima uitleg over werking van alles. Toen ik na afloop op wilde ruimen was dat niet nodig, alles zag er prima uit.
  Tot op heden werken de panelen geweldig en volg ik de opbrengst via de App. Wel verslavend om steeds te kijken wat de opbrengsten zijn.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelengoede ervaring en een vlotte afhandeling.

  vriendelijk personeel.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn zeer tevreden over het hele proces van offertevraag tot plaatsing. Er was op de dag van plaatsing even wat onduidelijkheid toen onze meterkast verouderd bleek te zijn maar dat werd ter plekke op deskundige wijze opgepakt en afgehandeld. Echt een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen geweldige ervaring om zonnepanelen op jouw dak te krijgen. Het eerste contact voelde direct goed en er werd ook gewezen op subsidie mogelijkheden van de gemeente Berg en Dal en een Duurzaamheidslening. De installatie door de mannen van Smeets Electro ging als een geoliede
  machine en binnen de 4 uur was alles naar wens geïnstalleerd. Een aanrader Zonneplan!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDuidelijke offerte, snel ontvangen.
  Telefonisch contact was prima met zowel adviseur als installateur.
  Installatie deskundig voorzover ik kan bepalen, en goed advies hoe het binnenwerk uitgevoerd moest worden.
  Daarbij werd er snel en goed werk binnen en buiten afgeleverd.
  Beveel Zonneplan van harte aan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZonneplan bracht een duidelijke offerte uit, die in overleg met ons is aangepast in verband met de energiebehoefte. Vriendelijke vaste gesprekspartner aan de telefoon. Installatie door keurige vakmensen. Daags na de installatie is bij ons een lekkage ontstaan, die misschien verband hield met de werkzaamheden. Omdat op zaterdag geen enkele loodgieter beschikbaar bleek, is een monteur van Zonneplan vanuit Lelystad langsgekomen. Het lek( aan een waterleiding) hield GEEN verband met de installatie werkzaamheden. Toch is de monteur gebleven en heeft de oorzaak opgespoord zodat het lek kon worden gedicht. Bijzonder klantvriendelijk!!. De installatie functioneert nu 2 weken en lijkt het prima te doen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenInstallatie keurig gedaan. Alles netjes opgeruimd. Vriendelijke installateurs. Goede uitleg.
  Absoluut een aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen hele prettige ervaring. Ik werd bij elke stap begeleid en kon altijd terecht met vragen bij de adviseur.
  Ook de installeurs dachten mee, lieten mij weten wat hoe zij alles gingen plaatsen, waar de kabels, kastje, enz. kwam en of ik het daar ook mee eens was.
  Echt een aanrader. Alles is super strak en professioneel gedaan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer tevreden over de geleverde kwaliteit en snelle service, bedankt Zonneplan!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen uitstekende ervaring klantvriendelijk deskundig en goed georganiseerd door de adviseur en installateur.
  De installatie werd voortvarend aangepakt met meer dan voldoende deskundig personeel. Bij oplevering werd nog even gestofzuigd binnen en buiten de boel aangeveegd Chapeau.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf het moment van de offerte die ik aanvroeg liep alles van een leien dakje. Zeer tevreden dus. De Installatie was ook heel prima, vakbekwame mensen die er voor gingen. Zeer Tevreden

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenduidelijke uitleg bij aanvraag. Juiste weergave op bevestiging. Erg net montage team. Goede service bij vragen(gelijk oplossingen op de mail) Goede prijs kwaliteit verhouding

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn zeer tevreden met de offerte, begeleiding, uitleg en installatie door Zonneplan.

  Na het eerste telefonische contact, volgde heel snel de uitgebreide en duidelijke offerte. De installatie verliep ook voorspoedig en deskundig. Prima!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNiets dan lof. Afspraken nagekomen, alles functioneert en ligt netjes. Jammer dat Zonneplan niet van tevoren komt overleggen. Had mij 3 uur werk gescheeld.

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarDe verkoop is heel vlot en goed.
  Maar helaas ging bij de installatie van alles fout. Na herhaaldelijk bellen/ mailen, komt er een elektricien de aanleg opnieuw doen. Over de schade aan wand/ plafond etc. wordt niet ingegaan. Ook reageert de helpdesk niet. Het online platform waarop je kunt zien hoeveel opbrengst je hebt, is helaas nog steeds na zes weken niet toegestuurd/online.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoed bedrijf wat afspraken nakomt, duidelijke communicatie, en de installatie is keurig geïnstalleerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenvanaf het moment dat ik een mail stuurde tot aan het moment dat de panelen op mijn dak lagen ging alles heel soepel, goede opvolging, snelle reacties en goede service geen enkel probleem gehad en alle afspraken netjes nagekomen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoed en eerlijk gesprek met de adviseur. Afspraken worden nagekomen en alles liep op rolletjes. Installatie is netjes gedaan (garage werd weer keurig aangeveegd en rommel werd weer meegenomen). De panelen doen wat ze moeten doen en liggen keurig op mijn dak. Prima geregeld Zonneplan!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles perfekt gegaan vanaf 1 ste gesprek tot ne met plaatsing
  Een aanrader

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles is goed bevallen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenzonneplan je word goed geholpen door mensen zonneplan leg je alles goed uit groetjes ger resie koetsier van haasteren

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDuidelijk, overzichtelijk en voor een scherpe prijs.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZonnepanelen heeft een uitstekende service. De offerte is duidelijk en planning word duidelijk gecommuniceerd. Ook de nazorg is uitstekend. De installatie is bij mij goed en vakkundig gedaan. Ik zou zonnepanelen zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMeedenkend.duidelijk.efficiënt. prettig in het contact.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat een fijne service en goed advies via Zonneplan. Zeer kundig bedrijf. Uitstekende kwaliteit panelen en omvormer. En het plaatsen was "een fluitje van een cent".
  We hebben de zonnepanelen nu sinds januari 2019. Via de app kan ik dagelijks de opbrengst zien.
  Wij zijn heel tevreden over de aankoop en plaatsing bij Zonneplan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGemaakte afspraken prima nagekomen. Installatie vlot, netjes en deskundig gedaan. Vakkundige, duidelijke en vriendelijke installateurs. Alles goed geregeld, ook "nazorg"prima.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel en goed advies, klantvriendelijk, snelle en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen. Geheel tot onze volle tevredenheid verlopen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben zeer tevreden over zonneplan alles werd keurig en duidelijk uitgelegd hoe alles werd aangepakt om de zonnepanelen te installeren. De monteur was netjes en meedenkende hoe we het beste alles konden laten installeren. Snel en keurig werd alles geïnstalleerd in een middag werden 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Kan het iedereen aanraden

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer tevreden over Zonneplan, duidelijke afspraken en netjes op tijd alles geregeld. Voel me geen nummer bij Zonneplan, ze leveren wat ze beloven en kan het iedereen aanraden, contact met medewerkers is goed en vriendelijk en helpen direct, ik begreep niet zo goed hoe het werkte met het inzien van mijn opbrengst van de zonnepanelen op het dak en Dorien van Zonneplan hielp mij online direct, kon dezelfde dag nog zien wat de opbrengst was van de zonnepanelen op het dak. Na 6 weken netjes gebeld of alles nog goed ging en of ik nog tevreden was. Fijn dat Zonneplan ook alle zorgen om de BTW teruggaaf regelt dat loopt ook prima. Dankjewel Zonneplan namens een tevreden klant.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeweldig team voor installatie en van bedrijf prima informatie en waar w at ze zeggen. Schapoo ...Echt heel tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima contact, je kunt meedenken over plaatsing . Installatie gewoon Supergoed.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVan a tot z werkelijk alles perfect verlopen.
  Een aanrader.