Zonwering Midden Nederland in Baarn

Zonweringen

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 32 beoordelingen

32 Reviews

Zonwering Midden Nederland

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Zonwering Midden-Nederland is al sinds 1975 dé speciaalzaak voor zonwering van Baarn en omstreken.

Al meer dan 40 jaar is Zonwering Midden Nederland een begrip in Baarn en omstreken als de zonweringspecialist voor binnen- en buitenzonwering.

Bij ons is ouderwetse service van zelf sprekend , goed advies van een vakbekwaam specialist,

En daarom staan wij altijd klaar met het beste advies,service en betrouwbare top producten, made in Germany !!

Functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling komen samen in een kwalitatieve oplossing.

Ons milieu ligt ons na aan het hart. Producten met een lange levensduur zijn bij uitstek geschikt om grondstoffen

en het milieu te beschermen."

Zonweringen producten voor het leven.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Plaatsen,
 • Reparatie,
 • Verkoop,
 • Vervangen

Producten

 • Binnenzonwering,
 • Buitenzonwering,
 • Ophangsysteem,
 • Raamdecoratie

Binnenzonwering

 • Gordijnen,
 • Jaloezieën,
 • Lamellen,
 • Luxaflex,
 • Rolgordijn

Buitenzonwering

 • Knikarmscherm,
 • Markiezen,
 • Screens,
 • Uitvalscherm

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Romazo
 • Gecertificeerd door Somfy Rainbow B&C Mado Luxaflex Leiner Degalux Unilux Velux

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Heerlijk hoe snel we geholpen zijn met de reparatie van het zonnescherm, arm schoot los en ging bijna door raam naar binnen. Hartelijk dank voor de goede service heren. Mevr. Steure.

  5 / 10/ 5

  Zeer teveden over de twee zonnescreens die ik heb laten installeren. Concurrerend in prijs en volgens afspraak op tijd geleverd en geïnstalleerd. Als extra kreeg ik desgewenst speciale afwerking van de bedrading gratis. De baas is een ruwe bolster met zachte pit.

  5 / 10/ 5

  Onze zonnescherm motor deed het niet meer, ze kwamen de zelfde dag nog kijken naar probleem. En de volgende morgen werd het zonnescherm gemaakt. Dank u wel voor de snelle reparatie. Fam. Borg

  4 / 10/ 5

  Wat ben ik blij met onze nieuwe terrasscherm , nu die hier zo uithangt zie je de kwaliteit er van afstralen. En met deze dagen kan je gewoon niet zonder. Heerlijk ook namens mijn vrouw. We gaan ervan genieten ! Fam. Broekhuis

  4 / 10/ 5

  Wat zijn we blij met onze luxaflex, hangt zo mooi. En erg snel geleverd voor een super prijs. Fam Groothuis

  5 / 10/ 5

  Beste mensen, Hartelijk dank voor levering en montage van het zonnescherm. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Geurts

  4 / 10/ 5

  Het terrasscherm keurig gemonteerden alles opgeruimd, zeer tevreden. Bedankt, ik ga er van genieten.

  5 / 10/ 5

  Keurig werk geleverd. Fam Muiders

  5 / 10/ 5

  Ook In de avond bereikbaar, nou niemand in de omgeving bereikbaar behalve bij zonwering midden Nederland. Mevrouw nam de telefoon aan en noteerde ons telefoonnummer en wij werden de volgende ochtend meteen gebeld en geholpen. Overal een telefoon beantwoorder we zijn gesloten enz enz. Nee echte service bij midden Nederland zonwering. En natuurlijk daar mijn nieuwe zonnescherm gekocht. Dank u wel fijne mensen van zonwering midden Nederland.

  4 / 10/ 5

  Zo fijn dat ze meteen konden langs komen, en waren zo klaar met de reparatie. Was service van de zaak ! Gratis....... waar vind je dat nog in deze tijd, omdat ik al jaren klant ben. Dank je Erwin

  5 / 10/ 5

  Hierbij hartelijk dank voor het zo snel repareren van ons zonnescherm met de harde wind van vandaag. Hij doet het weer prima. Kapot oogwindwerk.

  5 / 10/ 5

  We zijn heel tevreden over de luxaflex die ze hebben geplaatst. Keurig gedaan.

  5 / 10/ 5

  Wij hebben mooie nieuwe markiezen aan onze showroom gekregen.

  5 / 10/ 5

  Wij willen graag iets zeggen over het plaatsen van het zonnescherm. Het zonnescherm is zo mooi, en we zijn zo tevreden over de service, keurig alles werd opgeruimd de stofzuiger kwam er aan te pas,top. Hartelijk dank voor alles, en tot de volgende keer, als we weer wat nodig hebben qua zonwering. Fam. de Kruimers uit Huizen.

  5 / 10/ 5

  Erg last van muggen, maar bij zonwering midden nederland prima geholpen met onze nieuwe horren. goede uitleg en snelle levertijd voor 5 horren. top winkel en nog gratis gemonteerd. ga zo door ! groetjes Fam. Bakker.

  5 / 10/ 5

  Ging informeren voor iets binnen voor het raam. Wat een duette en plisse collectie heeft deze winkel.Een kleur uitgezocht en meneer Seleski komt binnen kort bij ons thuis alles opmeten, kunnen we meteen alles bestellen.Fijne winkel en ze hebben zo veel keuze en goedkoop ! mvg fam Wijnen.

  5 / 10/ 5

  Gisteren avond liep de hond door mijn plissehor naar buiten, een klap,en de hele hor los en kapot. Meneer seleski gebeld en die is de volgende dag meteen gekomen en heeft het ter plaatse kundig gerepareerd. Erg veel dank, mevrouw Bendien.

  5 / 10/ 5

  Dank u wel voor de goede service van vandaag - we zijn blij met de rolluiken en heel tevreden over uw inzet en hulp en zullen graag weer gebruik maken van uw bedrijf in de toekomst.

  5 / 10/ 5

  Drie jaar geleden in woning komen wonen. Er hing een zonnescherm van 7 meter breed. Zondag: gaas van een hor was losgegaan. Woensdagavond 21.30 uur: de motor van het zonnescherm begon uit zichzelf te werken. De afstandsbediening werkte niet. Er was geen stekker in een stopcontact. Ik kon de motor niet uitzetten. Donderdag om 9.00 uur naar ZMN gebeld. Om 13.00 uur was de motor uitgeschakeld en de hor ter plaatse gemaakt. Om 16.30 uur gemeld dat ik geen nieuwe motor in het scherm wilde. Vrijdag om 13.00 uur is het zonnescherm weggehaald en afgevoerd. Snelle hulp, deskundige hulp, prima prijs/kwaliteit.

  5 / 10/ 5

  Het bedrijf Zonnewering in Baarn is waar ik terecht kwam toen ik uit het buitenland in Baarn kwam wonen, aangeraden door mijn yoga lerares. Erwin is erg open, accuraat, heeft ontzettend veel kennis van zaken, geeft geweldig goed en eerlijk advies en is bovendien super behulpzaam en hartelijk. Het opmeten werd direct geregeld, en binnen een paar weken hingen mijn 5 aluminium jaloezieen al, zelfs voor de schuifdeuren: wow.. Prima kwaliteit, prima service en prima prijs.. What a find...😀

  5 / 10/ 5

  Ik had een nieuwe slinger nodig voor mijn zonnescherm, ook die hebben ze op voorraad. Dus voor onderdelen kan je hier ook terecht.fijne winkel.

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, zijn niet duur, maar goede kwaliteit.Alles netjes opgeruimt naar montage en ze vroegen zelfs naar een stofzuiger,keurig. Maak je niet veel meer mee!!

  5 / 10/ 5

  Rolluik doet het niet meer, we zitten in het donker, 2 bedrijven gebeld, geen tijd of zin. Maar bij zonwering midden Nederland die kwamen na het eten ( 19.30 uur ) nog langs. Volgende dag werd het gerepareerd. Dat is nog eens service, ook s'avonds bereikbaar en komen ! Ouderwetse service, vakmanschap waar kom je dat nog tegen. Ga zo door. En nog hartelijke dank voor de perfecte service.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf met de juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Echt een aanrader

  5 / 10/ 5

  Het bedrijf ZONWERING MIDDEN-NEDERLAND in Baarn straalde vanaf de eerste minuut van contact dat mijn vrouw en ik met de eigenaar hadden, naast deskundigheid ook een grote liefde voor HET VAK uit; want een VAK is 't, de zon van repliek dienen. Dat bleek kort na de eerste kennismaking al, toen we met elkaar op eigen lokatie praatten en beoordeelden wat voor ons de beste optie zou zijn: Het werden fraaie 'Screens'. Blij zijn we daar nu al mee, amper een weekje later, met nota bene bepaald nog niet eens direct het 'bruisende' zonnige zomerweer. Onze zonwering staat dan ook meteen voor MEER dan wat de naam vermeldt: Zónwering. Naast steengoede isolatie tegen teveel warmte voldoet-ie ook aan.. isolatie tegen kou! Dat we dit niet al veel eerder hebben gedaan; maar ja, spijt is hier niet op z'n plaats. Tot en met elk puntje op de i 'STRAALT' onze nieuwe zonwering nu al uit dat hij tegenover de almachtige zon volkomen vanzelfsprekend z'n mannetje zal staan. Maar straks dus ook tegen de tegenovergestelde elementen van herfts en winterweer. Dank voor alle aandacht, overleg, smaak, technische deskundigheid, kwaliteit en... zomaar gratis: gezelligheid(!), heer Seleski. We weten u te vinden als er weer wat op ons verlanglijstje komt te staan. Hartelijke groet van ons, Ineke en Kees Helleman, Baarn.

  5 / 10/ 5

  Dit Zonwering bedrijf gebeld, Scherm stuk, na de lunch kwamen ze, ze hebben het gerepareerd, keurig en vakkundig vakwerk. Top bedrijf, alles doet het weer.

  5 / 10/ 5

  Superblij met onze schitterende markiezen. Zonder het vakmanschap van dit bedrijf waren we nooit tot zo'n goede keus gekomen. Prachtige kwaliteit, goede prijs en de service is geweldig. Er wordt meegedacht en eerlijk advies gegeven! Top!

  5 / 10/ 5

  Wij zochten een terrasscherm van 6 meter breed en uitval 3 meter, overal geweest maar wat een prijzen, bij deze winkel hadden ze een aktie van een Duits kwaliteit zonnescherm,met een motor, en dat inclusief montage voor € 2295,00 mijn vrouw mocht uit 250 kleuren doek kiezen. En is ook nog in antraciet grijs met gratis volant en ketting armen. We hebben er meteen een gekocht, over 4 weken wordt hij geplaatst. Super geholpen en ze zijn niet duur! Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Ik had een nieuwe batterij nodig voor somfy afstandbediening, hier prima geholpen, hij doet het weer, alles gaat weer op en neer

  5 / 10/ 5

  Hier duettegordijnen gekocht 12 stuks, zijn erg mooi en keurig geplaatst. Prijs is goed concurrerend. Alles netjes afgewerkt,afval wordt meegenomen, erg tevreden.

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, verkoopt kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit zoekt.

  5 / 10/ 5

  Fijn, een klein bedrijf waar je meteen goed word geholpen en nog van service verlenen hoog in vaandel staat. Zijn niet duur, en ze hebben goede zonwering. echt een aanrader.