Zonweringtotaalmarkt.nl in Nistelrode

Zonweringen

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Zonweringtotaalmarkt.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor zonweringen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik heb op deze site een elektrisch zonnescherm besteld. Mooie, overzichtelijke site. Bestellen kan op gemakkelijke wijze. Medewerkers doen hun uiterste best en helpen je bij de keuze van je producten. Niks op aan te merken, goede webwinkel.

  5 / 10/ 5

  Op Zonweringtotaalmarkt ben ik op zoek gegaan naar een screen voor in de keuken. Ik heb toen een screen 85 standaard gekocht. Uiteindelijk was dit niet helemaal wat ik had wilde, dus mocht ik alsnog deze omruilen voor een ander screen. Ze deden er niet moeilijk over bij Zonweringtotaalmarkt. Het nieuwe screen werd al erg snel geleverd. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk.

  4 / 10/ 5

  Mijn man en ik hebben een prettige samenwerking achter de rug met Zonweringtotaalmarkt. Vorig jaar hebben we ooit een zonnescherm aangeschaft bij deze winkel. De site leidde ons gemakkelijk door de procedure heen, en voor we het wisten hadden we het ideale zonnescherm in ons winkelmandje liggen. Verder geen beroep gedaan op medewerkers, maar toch heel tevreden met het product.