Zorg en Zekerheid

Zorgverzekering

Zorg en Zekerheid

Toon nummer

Foto en Video (3)

Extra gegevens

Klantenservice

Beschrijving

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaliteit van onze dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk.

Zorg en Zekerheid onderscheidt zich van de concurrentie door goede service en uitstekende dekking. Wij bieden onze verzekerden jaarlijks een vernieuwde aanvullende verzekering waarin de meest actuele zorg is opgenomen.

Zorg en Zekerheid maakt zich sterk voor maatschappelijk ondernemen. Dit uit zich onder andere in ondersteuning van diverse projecten in de regio.

Zorg en Zekerheid is bewust een regionale zorgverzekeraar. Op die manier kunnen in het werkgebied goede afspraken worden gemaakt met zorgverleners zoals huisartsen, apothekers, specialisten, tandartsen en ziekenhuizen. Deze afspraken zijn vastgelegd in solide contracten. Zo blijft de zorgverlening optimaal.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst