Zorgcentrum Kulenburg in Culemborg

Zorginstellingen

Zorgcentrum Kulenburg

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Extra gegevens

gratis bellen

Beschrijving

Op tien locaties in de Betuwe kunt u wonen met de zekerheid van professionele zorg, 24 uur per dag. Al onze locaties hebben een vertrouwd, gastvrij en huiselijk karakter. De zorg en dienstverlening die u nodig heeft, wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uiteraard kunt u op al onze locaties gebruikmaken van uiteenlopende faciliteiten zoals een activiteitenprogramma, kapsalon, winkel of maaltijdservice.

Om onze zorg- en dienstverlening te versterken zijn er vele vrijwilligers die ons ondersteunen. Ook uw familie en/of mantelzorgers worden intensief betrokken bij de dagelijkse gang op de locaties, zo kunnen zij bijvoorbeeld ook mee-eten.

Uniek.
Zorgcentra De Betuwe gaat uit van het feit dat elk mens uniek is en onlosmakelijk verbonden met zijn omgeving. Onze cliënten spelen daarom zelf een actieve rol in de zorg die ze van ons krijgen en blijven baas over hun eigen bestaan. Binnen de mogelijkheden houden we rekening met ieders levensstijl en behoefte. Waar dat kan, geeft u zelf sturing aan de zorg die u ontvangt. Ook familieleden zijn uiteraard van harte welkom om hun steentje bij te dragen aan de zorg en gezelligheid op de locaties. Deze zorg wordt geboden door een gemotiveerd team van medewerkers en vrijwilligers.

Zorgcentra De Betuwe is een moderne zorgorganisatie in het rivierengebied. Wonen met zorg is onze kernactiviteit. Of het nu gaat om thuiszorg, verzorgd wonen of intensieve verpleging, ouderen uit de regio kunnen een beroep op ons doen als hun gezondheid achteruit gaat.

Onze dienstverlening is er op gericht mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Met verzorging, verpleging en aanvullende diensten willen we onze cliënten in hun eigen omgeving ondersteunen. Daarbij gaan we uit van de wensen en behoeften van de cliënt zelf.

In onze zorgcentra organiseren de medewerkers van afdeling Cultuur en Recreatie dagelijks activiteiten voor de bewoners. Vanzelfsprekend zijn deze activiteiten geheel aangepast aan de mogelijkheden en interesses van de deelnemers.

We willen allemaal graag op een prettige manier leven. Voor de meeste mensen betekent dit dat zij zo lang mogelijk in hun eigen omgeving willen blijven wonen. Als we hierbij hulp van anderen nodig hebben is het fijn dat we zelf de regie in handen houden. Zorgcentra De Betuwe ondersteunt of verbetert de zelfstandigheid door dagvoorzieningen aan te bieden. Er zijn verschillende vormen van dagvoorzieningen.

Overige informatie

Woningaanbod

 • Aanleunwoning

Diensten

 • Dagactiviteiten,
 • Maaltijdservice,
 • Revalidatie,
 • Thuiszorg

Voorzieningen

 • Restaurant

Toegankelijkheid

 • Honden toegestaan,
 • Lift aanwezig,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Betalingsmogelijkheden

  Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (AWBZ)

  Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001:2000
  • Gecertificeerd door HKZ

  Beoordelingen

  Nog geen reviews geplaatst