Zwembad Sportfondsenbad Nijmegen-West in Nijmegen

Zwembad

4.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Zwembad Sportfondsenbad Nijmegen-West

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

N.V. Sportfondsen Nijmegen beschikt over drie accommodaties, te weten Sportfondsenbad Nijmegen-West (combibad), het Erica Terpstra Sportfondsenbad (binnenbad) en Openluchtbad De Goffert. Zwemlessen voor jong en oud, groepsactiviteiten (aquasporten), recreatief- en banen zwemmen: aan alles is gedacht. Kijk op http://www.sportfondsenbadnijmegenwest.nl voor tarieven en openingstijden. De laatste nieuwtjes en acties treft u aan op onze facebookpagina :http://www.facebook.com/SportfondsenbadenNijmegen.

Overige informatie

Diensten

 • Waterpolo

Service

 • Keurmerk Veilig en Schoon,
 • NPZ / NRZ,
 • WiZZ

Toegankelijkheid

 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Lift aanwezig

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren gratis

Betalingsmogelijkheden

 • iDeal

 • Contant

 • Pin

 • Gespreid betalen

 • Incasso

 • Contactloos betalen

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie WiZZ
 • Gecertificeerd door NPZ / NRZ
 • Overig Keurmerk Veilig en Schoon

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Even een positief geluid geven. De lage scores verdienen ze niet. Recreatiebad is leuk en prijswaardig in verhouding tot andere baden. Kantine is redelijk. Goede prijsverhouding. Badmeesters zijn over het algemeen klantvriendelijk. Lessen bij Henricus van een paar jaar geleden, zijn goed bevallen.

  1 / 10/ 5

  Heel slecht vooral met zwemles beloven maar niks nakomen ik zal ander mensen dit zwembad absoluut niet aanraden totaal achteruit gegaan je betaald teveel voor wat je krijgt!dus met 1 woord zwaar slechte zwemlessen!

  1 / 10/ 5

  Verpieterde oude zooi in ver gevorderde staat van ontbinding. Personeel doet haar uiterste best er -ondanks dat- nog wat van te maken.

  1 / 10/ 5

  slechte begeleiding

  1 / 10/ 5

  Vroeger zwemles gehad van gedreven leraren. Kwaliteit is sterk achteruit gegaan. Komt mede door het feit dat personen via de gemeente Nijmegen vanaf 7 jaar gratis les krijgen.....en als je dan 4 bent....ja dan wordt je kopje ondergedrukt....wou dat ik nooit voor west gekozen had.....ook veeeeel te duur.

  2 / 10/ 5

  Bij zwembad West kun je voor de volle prijs gebruik maken van een fractie van de voorzieningen. Dat valt tegen. Maar liefst €5,70 betaal je inmiddels voor 1 keer zwemmen. Het recreatiebad is gesloten wegens werkzaamheden, dus je kunt alleen gebruik maken van het 50 meter bad. Alhoewel, dat is ook maar half beschikbaar wegens lessen aquajogging in de andere helft van het bad (muziek staat erg luid) Het beperkte aantal beschikbare hokjes (Een groot deel is altijd afgesloten en verboden toegang voor bezoekers) is nat en vies (haren!!). De toiletten stinken naar urine, de douches ruiken ook niet fris. De kwaliteit in dit zwembad is de laatste jaren achteruitgehold, jammer van het (in principe) mooiste zwembad van Nijmegen!

  5 / 10/ 5

  Heel fijn zwembad met prima water hoor. nooit koud. en voor oudere mensen op prima temperatuur. gr Jeanne

  5 / 10/ 5

  Wat is het water lekker warm. Snap niets van bovenstaande reactie. Top zwembad Dhr Theuinissen Nijmegen

  2 / 10/ 5

  Zwembad west het water is veel te koud! Heb ik nog nooit zo koud meegemaakt! Lijkt wel of ze aan T bezuinigen zijn! Ga aub over op zonne-energie ofzo en ga niet bezuinigen in de temperatuur in het water! Vreselijk koud gewoon en bubbelbad verschilt niet veel met het koude water! Wat een tegenvaller! Ik kom al sinds dat ik een klein meisje van 5 ben in West, maar het is nog nooit zo koud geweest, zelfs als je binnenkomt! Normaal komt de warmte op je af en nu viel gelijk op dat dat zelfs niet zo was! Ik kom al meer dan 25 jaar en met veel plezier, maar nu door de kou kan ik niet anders dan een slechte beoordeling geven helaas! Doe er wat aan! En dan zijn ook nog de sauna cabines en de badkuipen weg! Had ik graag geld voor betaald om op te warmen! Had ik graag in gaan zitten!