Zwier Autoservice in Zwolle

Garage

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Zwier Autoservice

Foto en Video (2)

Beschrijving

Autoservice Totaal is een keten van autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    De beoordeling van ene Vera van 22 mei is absoluut onterecht. Hein Zwier is betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk. Hoewel ze mijn autootje uiteindelijk niet hebben kunnen redden (had een andere garage ook niet gekund) hebben ze helder en duidelijk gecommuniceerd (uitgelegd wat ermee aan de hand was en wat ze eraan gedaan hebben). Uiteindelijk samen tot een oplossing gekomen waarin zij zeer schappelijk zijn geweest. Zwier staat bekend als een van de meest eerlijke en betrouwbare garages van Zwolle. Ik ga zeker terug naar deze garage.

    1 / 10/ 5

    Een zeer onprofessionele man, heel onbeleefd en onbetrouwbaar, zeer klantonvriendelijk. Hij zegt een goede auto te verkopen, na aankoop blijkt het toch niet zo goed te zijn: de linker achterportier blijft op slot, lekkage in bagageruimte,aircosysteem lek, achterklep kan niet open met de sleutel. Ook was er geen 2e sleutel aanwezig, afgesproken werd dat een aanbetaling gedaan zou worden en bij oplevering van 2e sleutel zou het restbedrag betaald worden. maar hij kon het niet waarmaken. Dus geen 2e sleutel dan geen restbedrag, vervolgens hem aan de afspraak herinnert die hij zelf voor had gesteld, maar hier wou hij geen gehoor aan geven. Het enige wat hij kan zeggen" geef die auto maar terug (niet 1 keer maar wel 20 keer), ik heb geen zin in dit gezeik". Nogmaals heel onprofessioneel. Ik raad niemand aan om zaken met hem te doen. Zwolle Vera 22-5-2017